Teo Trandafir, relație specială cu Antonio Passarelli

După ce a mărturisit că are sentimente deosebite faţă de cunoscutul bucătar, pe care îl admiră mult, vedeta TV a dezvoltat subiectul într-o postare pe blogul ei.
"Mă tot întreabă lumea de ce e atâta admiraţie în ochii mei când vorbesc cu sau despre Antonio Passarelli, un om care m-a învăţat fără să vrea că un artist nu poate fi oprit, că viaţa e şi joacă şi parteneriat, dar mai ales m-a învăţat că e complicat să te menţii simplu", a scris Teo.

"Bucătăria lui e ca el: o minune la care ai acces, la care eşti invitat, pentru că poţi. În casa ta vei găsi ingredientele. În mintea ta vei înţelege jocul iar în jurul mesei vei aduce zâmbet, într-un fel pe care îl vei înţelege, dacă mă vei asculta o clipă.
Nu vă vorbesc despre Chef Antonio Passarelli, ci despre prietenul meu care, însufleţit, spune aşa: <<Un homar în farfurie e un spectacol în sine. Ideea e să faci minuni dintr-un ou şi un cartof>>. E un alt fel de-a gândi. Să ai în minte posibilitatea celorlalţi de a te urma, să te gândeşti la accesibilitatea demersului tău. Eu sunt în fiecare zi uimită de modestia acestui om fabulos, un erudit, credeţi-mă, care traversează viaţa mea cu delicateţe. Aş vrea să va rog să vă gândiţi la asta, o clipă.
Se poate face artă din cărbune. De ce n-am încerca împreună <<dintr-un ou şi un cartof>>? Ce metaforă superbă…"
, a mai scris vedeta.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod