Tenis10 in cadrul primului Mare Slem al tenisului pentru amatori

26 Mai 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Tenis10 in cadrul primului Mare Slem al tenisului pentru amatori

Academia de Tenis Herastrau va gazdui o inedita competitie de tenis dedicata copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 10 ani, inscrisi in proiectul Tenis10.

 

Turneul celor mici va avea loc in cadrul BCR Tenis Partener Platinum, eveniment mai amplu, care se va desfasura in acelasi loc, pe durata a patru zile: 27-30 mai.

BCR Tenis Partener Platinum va fi primul “Mare Slem al tenisului pentru amatori”, o sarbatoare dedicata tuturor iubitorilor sportului, adulti si copii, care imbina competitia cu pasiunea si divertismentul si care promoveaza sanatatea, miscarea si distractia.

Pe langa turneul de tenis propriu-zis, fiecare zi ii va surprinde pe participanti si invitati prin evenimentele conexe pregatite de organizatori.

Joi, 27 mai. Startul evenimentului va fi marcat de conferinta de presa cu participarea organizatorilor, a sponsorilor, a conducerii Federatiei Romane de Tenis si a unor sustinatori reprezentativi ai unui stil de viata sportiv si sanatos. In aceeasi zi va fi pusa in teren si prima minge de joc. Meciurile vor incepe de la 08:30.

Vineri, 28 mai. Jucatorii si invitatii lor sunt asteptati la petrecerea special organizata pentru ei, animata de formatia Directia 5.
Orele: 20:00

Sambata, 29 mai. Sportul amator si cel profesionist isi vor da mana pentru un inedit meci demonstrativ de tenis, in care jucatori din circuitul BCR Tenis Partener®  vor avea ocazia sa fie pe teren cot la cot cu sportivi profesionisti. Orele: 17:00

Duminica, 30 mai. Copiii cu varsta pana in 10 ani vor descoperi tenisul usor, distractiv si sanatos, in cadrul competitiei BCR Tenis10. Evenimentul, integrat in proiectul mai amplu Tenis10, va fi completat de numeroasele surprize pregatite de organizatori si sponsori, atat pentru cei mici, cat si pentru parinti. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod