Taxi a lansat o nouă variantă a clipului "Despre smerenie" - VIDEO


Grigore Leşe a cerut să fie scos din videoclipul piesei "Despre smerenie", cântăreţul motivându-şi decizia cu argumentul că piesa a fost interpretată drept un manifest împotriva Catedralei Mântuirii Neamului. Cântăreţul şi folcloristul Grigore Leşe a afirmat cu tărie că nu a dezaprobat niciodată construcţia acestei Catedrale.

Pe de altă parte, managerul de PR al formaţiei Taxi a expus într-un mesaj publicat pe contul de Facebook al trupei faptul că Grigore Leşe a fost informat pe larg despre proiectul trupei Taxi – "Despre smerenie", înainte de a da curs invitaţiei de a filma.

Ulterior controverselor iscate de interpretarea publică a mesajului piesei, Dan Teodorescu, solistul de la Taxi a publicat pe 11 aprilie un mesaj pe pagina oficială de Facebook a trupei Taxi, în care a afirmat ferm că "piesa nu este un manifest împotriva Catedralei Mântuirii Neamului Românesc".

"Eu cred (nu spun că ştiu) că Dumnezeu preferă simplitatea şi modestia", a adăugat atunci cântăreţul.

De asemenea, Trupa Taxi a anunţat, pe 13 aprilie, tot prin Facebook că respectă decizia folcloristului Grigore Leşe care apărea în prima variantă a videoclipului "Despre smerenie", şi că retrage clipul de pe Youtube în care apare rapsodul, urmând ca o nouă variantă a filmuleţului, fără Leşe, să apară după Paşte.

Trupa Taxi a fost înfiinţată în anul 1999, anul acesta împlinind 17 ani de activitate.
Printre cele mai cunoscute melodii ale formaţiei se numără "Criogenia salvează România", "Aici sunt banii dvs.", "Trag un claxon", "Mi-e dor şi doare", "Comunitaru’", "Ea încă mă iubeşte", "Dragostea ca o pereche de pantofi", "Iubeşte-mă în doze mici!", "Cele două cuvinte", "NonStop", "Eşti iubibilă", "Karma, zenu' şi feng shuiu'", "Un sfârşit e un început (de chelie)".

 

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod