Taxi retrage de pe YouTube clipul ”Despre smerenie” şi pregăteşte o nouă variantă, fără Grigore Leşe

Trupa Taxi a anunţat, miercuri, că retrage videoclipul controversat de pe platforma YouTube şi că va reveni, după Paşte, cu o nouă versiune.
”Respectăm decizia domnului Grigore Leşe de a se retrage din videoclipul «Despre smerenie». Drept care retragem videoclipul de pe YouTube. Vom reveni - după Paşte - cu o variantă în care domnul Leşe nu va mai fi inclus. Dorim să vă asigurăm că nu ne retragem, nu ne răzgândim”, au anunţat membrii trupei Taxi.

”Credem cu tărie în «Despre smerenie» şi vom reveni - cu siguranţă - cu noua variantă a videoclipului”, se mai arată în anunţul transmis de reprezentanţii formaţiei.

Grigore Leşe a declarat pentru agenţia de presă News.ro că a cerut să fie scos din videoclipul trupei Taxi ”Despre smerenie”, care este un manifest împotriva Catedralei Mântuirii Neamului, pentru că i s-a spus că mesajul melodiei este despre bisericile de lemn şi cultura străveche, nu despre un manifest contra Catedralei.


În replică, trupa Taxi a reacţionat la declaraţiile acestuia, spunând că Grigore Leşe a văzut videoclipul şi cunoştea versurile melodiei.

Formaţia Taxi a lansat joi, 7 aprilie, piesa şi videoclipul ”Despre smerenie”, alături de 33 de personalităţi din lumea muzicii, a teatrului şi literaturii, între care Dan Bittman, Andi Vasluianu, Victor Rebengiuc şi Mircea Cărtărescu.

Videoclipul alb-negru este semnat Tudor Olaru.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod