Tania Budi își menține trupul de vis cu ritualuri braziliene

Tania Budi reprezintă, probabil, cel mai indicat exemplu din showbiz-ul românesc de frumusețe neafectată de trecerea timpului. Vedeta TVR se poate lăuda cu un ten impecabil, cu un trup de vis și un tonus de invidiat.
Tania primește zilnic complimente pentru look-ul său exemplar. Puțini știu însă că un mare merit îl au ședințele de spa braziliene Inari pe care vedeta le urmează.

Mai exact, Beleza do Brasil, o terapie Inari inspirată din ritualurile sud americane ce are la bază plante medicinale din regiunea Amazonului.

Tania se lasă astfel “frământată” de un masaj tradițional în timp pe ce trupul ei se aplică uleiuri din extracte de lime, lapte de cocos, bergamotă, mandarină, lăcrămioare, iasomie, hibiscus, mosc și lemn tropical.

“Totul e inspirat din ritualurile de tratament ale indigenilor. Stim cu totii ce corp tonifiat au femeile din Brazilia. După un astfel de masaj, trupul este revigorat, îți reînvie toate simțurile. Ai impresia că întinerești cu cel puțin zece ani. Aromele pe care le miroși în timpul acestui ritual sunt extrem de importante pentru confortul psihic. Pentru o jumătate de oră ai senzația că trăiești în pădurea amazoniană și uiți de stresul și problemele zilnice! În plus, pleci acasă cu mușchii tonificați și cu o piele ca de bebeluș”, declară Tania Budi.

Vedeta de televiziune își alocă o zi pe săptămână pentru a petrece în jurul a patru ore la Inari Beauty Fashion Lounge, cel mai în vogă salon din cartierul francez din București, timp în care își reîmprospătează coafura și manichiura, face tratamente corporale și spa Beleza do Brasil. “O dată pe săptămână este suficient pentru că reușesc să concentrez toate metodele de înfrumusețare într-o singură după-amiază și, binențeles, într-un singur loc!”, mărturisește Tania.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod