Tainele patinajului acrobatic dezvaluite pe patinoarul "Mihai Flamaropol"

7 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Tainele patinajului acrobatic dezvaluite pe patinoarul

Patinoarul Mihai Flamaropol ii asteapta pe amatorii patinajului in zilele de miercuri, joi si vineri cu un program special creat pentru ei cu ocazia celui mai asteptat spectacol al sezonului, Kings on Ice - Olimpic Tour, care va avea loc sub cupola patinoarului bucurestean duminica aceasta, pe 11 aprilie.

Cei prezenti vor avea parte de numeroase surprize, muzica si buna dispozitie, avand totodata sansa de a castiga invitatii la spectacolul din aceasta saptamana.

Mai mult decat atat, joi, 8 aprilie,  publicul ii va putea urmari live pe Campionii Mondiali ai acrobatiilor pe gheata, Robert Cording si Oleksiy Polishchuk, care vor face o scurta demostratie de dans pe patine. Acest numar va fi o avanpremiera a spectacolului Kings On Ice - Olympic Tour care pe 11 aprilie va aduce pentru prima data in Romania 16 dintre cele mai mari nume ale patinajului international, in frunte cu "tarul" Evgeni Plushenko.

 
Cu ocazia show-ului Kings On Ice: Olympic Tour 2010 din aceasta duminica, patinoarul Mihai Flamaropol pregateste pentru ultimele trei zile ale sezonului o surpriza  adresata tuturor fanilor patinajului! Astfel, joi (8 aprilie) si vineri (9 aprilie) intre orele 20:00 - 22:00, cei care vor calca pragul patinoarului Flamaropol vor avea sansa de a dansa pe gheata pe ritmuri pline de energie, in cadrul unui program special conceput pentru acest eveniment,  care le va oferi posibilitatea de a castiga invitatii la spectacolul Kings on Ice.

Mai mult decat atat, joi, 8 aprilie, Amphitrion ii va aduce in premiera la patinoar pe campionii Robert Cording si Oleksiy Polishchuk! Acestia vor prezenta publicului un numar deosebit, o demonstratie de acrobatie pe gheata si de patinaj extrem, o mica mostra din programul pregatit special pentru evenimentul de duminica.
 


Amphitrion ofera inca o data sansa unei experiente de neuitat facand ca legatura dintre artistii prezentati si public, sa treaca dincolo de barierele scenei. Cei care vor sosi joi la patinoar vor avea posibilitatea de a-i intalni pe cei doi acrobati intr-o experienta unica la noi in tara, ce va aduce arta patinajului mai aproape ca niciodata de fanii acestui sport. Mai mult, Cording si Polishchuk vor alege doi norocosi ce vor avea oportunitatea unei intalniri cu toti patinatorii Kings On Ice: Olympic Tour 2010, intr-o sesiune speciala de meet and greet ce se va desfasura dupa spectacolul din aceasta duminica.
 
Una dintre cele mai bune perechi de acrobati pe gheata, Robert Cording si Oleksiy Polishchuk va sosi la Bucuresti pentru prima data in cadrul spectacolului Kings On Ice: Olympic Tour!

Robert a inceput sa patineze inca de la varsta de doi ani si a debutat in sfera competitionala trei ani mai tarziu obtinand numeroase premii si medalii.
El a devenit cunoscut in toata lumea prin miscarile deosebit de periculoase realizate pe gheata.  

Oleksiy Polishchuk, o alta figura remarcabila a acrobatiilor pe gheata, a inceput sa se pregateasca inca de la o varsta frageda pentru competitiile mondiale, atingand performanta locului 1 la Campionatul National al Ucrainei si locul doi la Campionatul Mondial de Acrobatie. La 17 ani, Oleksiy a dorit sa duca mai departe frumusetea acrobatiilor, transpunandu-le pe gheata, devenind unul dintre cei mai buni din domeniu, statut confirmat oficial in anul 2006 cand a devenit Campion Mondial al Acrobatiilor pe gheata la Sankt Petersburg.

Robert si Oleksiy patineaza impreuna din anul 2008, si se antreneaza intens, ajungand sigurii din lume care efectuaza in tandem miscari acrobatice pe gheata ce implica de un asemenea grad de dificultate cat si un risc atat de mare.  Acrobatii se vor alatura celor 14 campioni olimpici ce vor sosi la Bucuresti pentru spectacolul din aceasta duminica Kings On Ice - Olympic Tour, o adevarata premiera la noi in tara.
 
Organizat de Amphitrion, evenimentul va avea loc pe 11 aprilie, in cadrul patinoarului Mihai Flamaropol din Bucuresti, biletele fiind disponibile in reteaua magazinelor Diverta sau online, de pe www.myticket.ro, la diferite categorii de pret: 120, 180, 250, 350 si 400 lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod