Sylvia, sexy pentru FHM: "Momentan nu mai cred in casatorie si nici in basmele cu printi"

Sylvia, una din cele mai sexy roscate din showbiz, a pozat provocator pentru noul numar al revistei FHM, si s-a dezbracat de secrete intr-un interviu incitant. Artista recunoaste ca nu mai crede in casatorie in momentul de fata, insa isi doreste ca in viitor sa imbrace din nou rochia alba de mireasa.
"Momentan nu mai cred in casatorie si nici in basmele cu printi. Cred ca pot exista mai multe iubiri in viata, fiecare fiind unica si, cel putin, la fel de speciala ca si celelalte. Nu pot compara o relatie cu alta pentru ca eu m-am schimbat si totodata si perceptia mea asupra vietii si a barbatilor. Imi doresc insa sa mai imbrac odata rochia alba de mireasa", declara Sylvia pentru FHM.

Totodata, roscata ofera detalii despre relatia ei cu noul iubit, Dragos, cu care formeaza un cuplu de mai bine de 14 luni. "El a fost omul care in una dintre cele mai negre perioade ale vietii mele m-a facut sa zambesc si sa-mi recapat increderea in mine. Suntem foarte diferiti, pot spune ca venim din lumi diferite, insa acest lucru ne-a facut sa ne indragostim unul de celalalt. Ne-am certat de multe ori pana sa gasim o cale de mijloc intre cele doua lumi ale noastre. De fiecare data, impacarea este tot mai frumoasa si, surprinzator, ne indragostim tot mai tare unul de celalalt", continua Sylvia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod