Luuuumeeee, luuuumeeeeee! „Ciao Italia” - magia circului în premieră la Plaza Romania

În parcarea centrului comercial Plaza România are loc marele debut al spectacolului "Ciao Italia!". Circul Acquatico Bellucci vă prezintă o călătorie prin diversitatea şi frumuseţile care dau savoare celor mai diferite aspecte ale culturii din 'Bel Paese'.
Circul îi va purta pe spectatori într-o piaţă imaginară, cu toate personajele stranii care o populează şi care dau viaţă diferitelor tablouri din Ciao Italia. Totul se transformă într-un carusel de situaţii care aduc aminte de zgomotoasa și colorata sosire a circului în oraş. Parade de animale şi artişti vor invada piaţa mare, oferind bucurie şi uimire locuitorilor şi publicului.

Totul este perfect în fiecare detaliu pentru a opri timpul în loc, iar publicul va putea să viziteze cu puterea minții și a imaginației un vechi sat italian, retrăind acea atmosferă şi acele senzaţii ca şi cum ar fi spectatori ai unui film de Fellini sau de De Sica.
Muzica, scenografia şi costumele vor face acest sentiment real, oferind o experienţă unică pe care toată lumea o poate duce cu sine, împreună cu toate emoţiile pe care doar circul le poate oferi.

Plecând de la ideea lui Sandy Medini, spectacolul produs de Familia Bellucci Medini, este scris si regizat de Riccardo Massidda şi foloseşte costumele lui Alessandra şi Maria Teresa Benaduce, scenografia de Giovanni Sanniola, adaptări muzicale de Roberto Mascia şi design grafic de Giancarlo Bomba.

Vă așteptăm la Circ, în perioada 5 – 16 septembrie, zilnic începând cu ora 19:30.
Sâmbăta vor avea loc două reprezentații, la ora 17:00 și 19:30.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod