Sylvester Stallone si-a rupt gatul

de Ileana Voicu Ghinea, 6 Ianuarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Sylvester Stallone si-a rupt gatul

Accidentul a avut loc in timpul filmarilor pentru "The Expendables", cel mai recent proiect de care se ocupa actorul. Evenimentul l-a trimis pe actorul de 63 de ani direct pe masa de operatii, unde i-a fost introdusa o placa de metal in gat.

"Bataia dintre mine si Stone Cold Steve a fost atat de puternica incat m-am ales cu gatul rupt. Nu glumesc. Am fost transportat de urgenta la spital pentru operatie. Mi s-a pus o placa de metal in gat. Este pentru prima data cand vorbesc despre acest accident", a marturisit actorul intr-un interviu acordat revistei FHM.
Desi pana acum nu a dorit sa vorbeasca despre acest lucru, trebuie spus ca incidentul s-a produs in iulie 2009.

Din distributia filmului fac parte nume grele din lumea filmului: Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Mickey Rourke si Jason Statham. In pelicula mai apare si Brittany Murphy, care a murit pe 20 decembrie 2009, la varsta de 32 de ani.

Nu este prima data cand Stallone este ranit pe platourile de filmare. Actorul a marturisit ca in timpul filmarilor la "Rocky IV", Dolph Lundgren l-a lovit atat de puternic in zona capului si pieptului inca a crezut ca nu se va mai ridica de la pamant.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod