Sute de masini la inaugurarea Baneasa Drive in Cinema

1 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Sute de masini la inaugurarea Baneasa Drive in Cinema

Primul cinematograf Drive In Digital din Romania s-a lansat aseara, cand invitatii au putut urmari in avanpremiera mondiala "Epoca de Gheata 3 – Aparitia dinozaurilor". De astazi, - 01.07 - , Baneasa Drive in Cinema este deschis pentru public zilnic, iar biletele pentru prima zi de avanpremiera au fost deja rezervate in totalitate.

Bucurestenii au la dispozitie doua zile de avanpremiera mondiala a filmului "Epoca de Gheata 3 – Aparitia dinozaurilor", respectiv 1 si 2 iulie. Filmul "Epoca de Gheata 3 – Aparitia dinozaurilor" poate fi vizionat la Baneasa Drive in Cinema zilnic, in perioada 1 -12 iulie. In paralel, in zilele de weekend, respectiv 3, 4 si 5 iulie, cat si pe 10, 11 si 12 iulie, la Baneasa Drive In Cinema va rula si filmul "Transformers - Razbunarea celor invinsi".

"Am vrut sa le oferim romanilor ceva inedit si suntem increzatori ca experienta acestui cinematograf o sa-i incante.
Ne bucuram ca romanii apreciaza la adevarata valoare inovatia pe care Baneasa Shopping City o aduce in Romania. O dovada in acest sens este modul in care au primit romanii deschiderea Drive in Cinema: toate biletele pentru avanpremiera Ice Age 3 de pe 1 iulie au fost rezervate, semn ca romanii sunt incantati", a declarat Loredana Croicia, Sales and Marketing Director, Baneasa Shopping City.

Prima vizionare in exclusivitate a filmului "Epoca de Gheata 3 – Aparitia dinozaurilor" a avut loc aseara, cand peste 600 de persoane au fost prezente la evenimentul de lansare al primului Drive in Cinema Digital din Romania. Invitatii au pasit intr-un univers al filmului, simbolizat prin fiecare element al evenimentului, de la invitatii si personajele de film prezente pana la momentele speciale.
Au avut grija sa ne introduca in lumea filmului personaje celebre precum Zorro, Catwoman, Indiana Jones sau fetele din Sex and the City. Totusi, vedetele evenimentului au fost cele 3 mascote nebunatice din "Epoca de Gheata 3 – Aparitia dinozaurilor"–  Sid, Scrat si Scratte - care s-au fotografiat toata seara cu cei prezenti. Pe tot parcursul serii, s-au facut auzite remake-uri inedite ale celor mai indragite coloane sonore cantate live de L'orchestre de Roche si Catrinel Bejenariu (Urma).
 
Invitata speciala a evenimentului a fost Irina Margareta Nistor care a vorbit celor prezenti despre filmul "Epoca de Gheata 3 – Aparitia dinozaurilor".


Momentul surpriza al serii a fost aparitia pe scena a lui Edi Stancu si a trupei sale de la "Dansez pentru tine". Ei au incercat sa redea atmosfera anilor '60 printr-o coregrafie fantezista, interpretata pe coloana sonora a filmului "Grease". Totusi, cel mai asteptat moment al serii a fost vizionarea filmului "Epoca de Gheata 3 – Aparitia dinozaurilor". Invitatii au deschis radiourile pe frecventa 95,6 FM si au urmarit din intimitatea propriului autoturism cel mai asteptat film de animatie al anului.

La evenimentul de lansare al primului cinematograf digital din Romania au participat si personalitati precum Dana Sota, Dana Rogoz, Gabriel Cotabita, Dana Argesan, scriitorul si publicistul Carol Roman, actorul Doru Catanescu, Laura Olteanu, Valentina Ionescu si Mike Costache, Alina Chivu, Andra Teodorescu, Octavian Andronic, Piticu (Simplu).

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod