Stil2go. Cel mai mare online fashion outlet

Stilago Outlet s-a reinventat, de azi are un nou nume Stil2go si un site propriu www.stil2go.ro. 20 Iunie este data la care Stil2go, cel mai mare outlet online din Europa de Est se reinventeaza. De pe Stil2go se pot achizitiona o gama larga de produse, de la rochii de seara, pantofi, genti, haine, skinny jeans, fuste, accesorii si pana la produse pentru copii, ceasuri, bijuterii si multe alte categorii de produse.

Site-ul este actualizat in fiecare zi cu noutati. 1000 de branduri italienesti, frantuzesti, nemtesti, englezesti se pot achizitiona zilnic de pe Stil2go cu reducere de pana la 80% si se livreaza in maxim 7 zile lucratoare.
In cazul in care nu corespund cerintelor sau masura nu este cea potrivita, produsele pot fi returnate la fel si sumele achitate. Stil2go garanteaza aceste lucruri si face chiar mai mult oferind clientilor posibilitatea de a-si alege produsele si a le achita in momentul in care le primesc.

Abonatii la newsletter primesc pe loc o reducere de 20 de lei pentru prima comanda apoi vor putea alege foarte usor din noile branduri si colectii care vor ajunge in Inbox-ul lor in fiecare zi. Simplu si la indemana.
Extra reducerile sunt mult mai multe si pot avea acces oricand la ele chiar in contul lor. Vei putea face shopping oricand si oricat de mult iti doresti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod