Ce au in comun Antonia cu Nicoleta Luciu?

Aparent nimic in afara de statutul de persoana publica. Insa recent amandoua au descoperit secretul vedetelor de la Hollywood: Intraceuticals, cunoscut ca si “tratamentul Madonnei”. Recent Antonia declara: "Intraceuticals m-a ajutat sa descopar secretul tenului frumos si luminos, chiar si fara machiaj! Multumesc Intraceuticals si Noblezza Beauty Lounge", declara Antonia Castellano.  

Acesta sa fie secretul tenului ei de portelan? Artista a fost vazuta des trecand pragul unui prestigios salon de infrumusetare din Dorobanti frecventat si de Nicoleta Luciu.
Pe de alta parte, Nicoleta Luciu si-a dorit sa stea departe de injectii si sa apeleze la un tratament eficient care sa nu presupuna perioada de recuperare si sa poata merge la evenimente sau la filmari direct din cabinetul esteticianului. Mai mult, bruneta marturiseste ca pe parcursul verii prefera sa nu se machieze, iar, multumita Intraceuticals, are un ten luminos si sanatos fara a fi nevoita sa il incarce cu pudra si fond de ten. Vedeta a declarat: “De la prima sedinta am avut pielea fina si sanatoasa ca a copiilor mei! Arata impecabil! Estompeaza ridurile foarte mult si nici cearcane nu mai am.
Ies pe strada complet nemachiata. Vara nu ai nevoie de machiaj, poate doar maximum de un fond de ten cat o boala de mazare!”

Ce este Intraceuticals?
Intraceuticals este tratamentul facial folosit de catre cele mai exclusiviste clinici si saloane de frumusete din lume. Este un sistem revolutionar noninvaziv destinat ridurilor care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu substante active precum Botox, acid hialuronic.
De la noi acest tratament il foloseste si Valentina Pelinel, Andreea Marin, Dana Sota.
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cineva suficient de trecut pri pe 25 Iun 2013, 18:36
    VIVA ANTONIA!

    ce conteaza ce fac...ambele sunt mai mult sau mai putin artiste. normal in orice batalie tanara antonia vs muma padurii luciu invangatoare va fi mereu antonia. ca FEMEIE, antonia, are frumusete, tinerete, prospetime si nu are iz de mahala. Ca ARTIST, antonia, nu are ce discuta cu nulitatea de nesimtita luciu care cica canta. ca MAMA antonia, a recunoscut ca vrea cariera si a lasat copilul cu tatal lui. muuma paduri ii scoate la facut fotografii si cand se băşesc si cand râgâie - bietii copilasi. ca INTELIGENTA, antonia, e tare iar baba-muma padurii se vinde pe doi lei, fac aia din pro tv tot ce vor din ea....mai rau ca alexandra stan....pe alexandra o batea iubitul impresar, pe luciu o bate barba-su, interlopii si doar cuine se grabeste nu o 69, 69, 69,

    0
    0

  • ion state - 34 ani pe 25 Iun 2013, 14:29
    barba-su bate femeile si ea dupa batai merge la interlopi?? pe bune? astia ne-o baga pe gat?

    LUCIU E TARE URATA! deci 'pasta desi urata si plina de plastic INTERLOPII o baga pe gatul nostru???/ vai de capul nostru si mai ales vai de ea ....barba-su BATE TOATE FEMEILE iar ea e pe sub masa interlopilor facand stim bine ce(69).

    0
    0

  • miriam pe 24 Iun 2013, 16:57
    LUCIU CONSUMA INTERLOPI!

    SI APOPO, BABA NICOLETA LUCIU CONSUMA INTERLOPI! e mai grav nu?

    0
    0

  • miriam pe 24 Iun 2013, 16:56
    UNA ARE TALENT, FRUMUSETE, PROSPETIME CEALALTA E SILICON SI LIPSA TALENT

    so, niciuna nu e mama cu adevarat, se vor vedea mai tarziu distrugerile in acesti copii facuti pe banda la luciu si poate mult prea repede la antonia. DAR...una e FRUMOASA si alta e URATA. SI EXACT CARE E UAN SI CARE E CEALALTA STIE ORICINE. cam asta e faza, orice copil de 3 ani spune ca astea doua nu au ce cauta in aceeiasi fraza nici gandindu-ne la frumusete, nici la care e mai mama, nici daca luam in considerare TALENTUL.

    0
    0

  • miriam pe 24 Iun 2013, 16:51
    baba luciu fara machiaj ar fi MUMA PADURII si asta o stim toti

    felelor nu aveti ce face....si una si alta sunt departe de a fi mame adevarate. luciu doar se filmeaza cu plozii facuti la eprubeta sa mai iasa si ea cu ceva socant pe la tabloide, antonia e inca tanara si sotul o santajeaza emotional prin copil, nefiind de acord probabil cu cariera ei incarcata. ce baba luciu cand e toata ziua pe la deplasari, sex paltit cu interlopi si de garda vesnic pentru toate emisiunile de rahat....ce sta cu plozii aia muciosi. aia au crescut fara ea. DAR una e frumoasa si alta doar incearca sa se dea frumoasa.....auzi la luciu ea fara machiaj....daca aia sta fara machij ne speriem toti. stie toata lumea ce urata e fara smacluri si incearca sie a sa se dea mare si tare ca e frumoasa fara machiaj.

    0
    0

  • euuu pe 21 Iun 2013, 15:03
    catre magda

    ha ha mai magda u te auzi acolo ce spui?macar Baba .....nu si-a lasat barbatul si copii ca sa aiba relatii ba cu smiley,ba cu alex velea etc...Baba creste copii ..stie cineva ce face copilul atoniei?stie cineva de ce il creste tatal?aaa da ca ea sa danseze in fundul gol.....deci pas Antonia oricat de frum ai fi tu ....luciu ..respect desi Baba :))) a stiu ce vrea de la viata si are grija si de copii

    0
    0

  • tot magda pe 21 Iun 2013, 14:32
    BABA LUCIU a ajuns la VESTEJIREA TOTALA

    ia uite BABA, chiar nu mai are bun simt. nu mai stie ce sa faca sa aiba lovele de cheltuit pe botox (ca nici aia care i-o tageau pe bani nu o mai vor de baba gonflabila ce e). nu mai stie ce sa faca si inca nu a venit faza cu buzele plestite si obrajii vestejiti. atunci sa vedeti curva cum se tavaleste pe jos.

    0
    0

  • magda pe 21 Iun 2013, 14:27
    HAI MARŞ, ar vrea tiganca sa fie asociata cu ANTONIA

    Antonia e tanara si e socant frumoasa, e naturala, e proaspata! Ar vrea tiganca de Pro tv sa fie in aceeiasi propozitie cu Antonia dar: LUCIU MARŞ GONFLABILO. Asta urata, siliconata si neagra uita cat de BABA e. Ce draq eu am 24 de ani si imi e scarba de ea.

    0
    0

  • Mentosana pe 20 Iun 2013, 21:50
    Stiai ca poti face videochat fara sa te dezbraci in fata camerei?

    Daca esti interesata sa faci bani pe net fara sa te dezbraci arunca o privire aici. http://camgirlsfan.blogspot.ro/2013/06/videochat-nonadult.html

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod