Spune "Stop indiferentei"!

25 Mai 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Spune

Incepand de astazi, 25 mai, Prima TV a dat startul campaniei "Stop indiferentei". Miscarea are ca scop mediatizarea problematicii copiilor disparuti din Romania. Prin aceasta, jurnalul Focus isi propune sa traga un semnal de alarma si sa atraga atentia asupra acestei probleme cu care se confrunta societatea romaneasca.

In dosarele Politiei sunt peste 300 de cazuri nerezolvate, unele de ani buni. Majoritatea copiilor pleaca din cauza violentei in familie, a depresiei si uneori a teribilismului exagerat.
Cei mai multi dintre cei care au decis sa plece de acasa au varste cuprinse intre 11 si 18 ani.

Reporterii Prima TV vor prezenta in fiecare zi, in jurnalul de stiri, cazuri impresionante.

Cristina Topescu se va implica in mediatizarea si rezolvarea cazurilor cu micutii disparuti. Sambata, 23 mai, vedeta Prima TV, a participat la evenimentul prilejuit de Ziua Internationala a Copiilor Disparuti. Pe 25 mai, la Palatul Parlamentului, a avut loc o conferinta de presa prilejuita de lansarea numarului european 116 000, pentru Copii Disparuti.
In aceiasi zi acest numar a fost lansat simultan in 10 tari: Belgia, Franta, Grecia, Ungaria, Italia, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia si bineinteles Romania.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod