Motoare incinse, vedete si multa adrenalina la Baneasa Shopping City

25 Mai 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Motoare incinse, vedete si multa adrenalina la Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City a organizat sambata, 23 mai, si duminica, 24 mai, o serie de evenimente dedicate pasionatilor de motoare. Vedete, curse de karting si drive-test-uri gratuite cu motociclete, scutere si ATV-uri au tinut afisul celor doua zile.

O expozitie de motoare si accesorii moto a fost deschisa publicului in interiorul centrului comercial, in timp ce parcarea a fost animata de curse si demonstratii pe motoare. Startul la distractie a fost dat la ora 13.00, iar cei prezenti au putut participa la un spectacol al motoarelor pana la ora 20.00, in fiecare din cele doua zile.
Expozitia de motoare si accesorii este deschisa vizitatorilor pana pe 27 mai.

Mai multe vedete pasionate de viteza au participat la eveniment. Ani Cretu (Vacanta Mare) si Cristina soloc (TVR) au venit pe motoare si s-au intrecut la cursa melcului dupa prima runda de cascadorii. Amandoua au terminat cursa in acelasi timp si n-au putut fi departajate, impartind la final acelasi loc 1. Ion Oncescu, Kamara si Marcel Chiva (Harley Davidson) au fost concurentii celei de-a doua curse a melcului, unde castiga cel care reuseste sa mearga cel mai incet, fara sa atinga pamantul cu picioarele.
Ion Oncescu a fost declarat campion, in timp ce locul 2 a fost adjudecat de Marcel Chiva. Kamara a fost singurul care a mers cu scuterul si a castigat locul al treilea, insa asta nu l-a impiedicat sa se distreze de minune la cursele de karting.

ATV-urile si karturile au fost atractia evenimentului pentru vedetele care nu merg pe motoare. Baietii de la ZOB au fost primii care au incins pista de karting, Ion Oncescu a turat ATV-ul, in timp ce Claudia Patrascu s-a intrecut cu Kamara la karturi. Nono Semen (Pro FM) a venit insotit de prietena sa, impreuna cu care a testat unul din ATV-uri.
Sabrina Manoliu (TVR) s-a plimbat tot cu ATV-ul si si-a demonstrat indemanarea cand a reusit sa il conduca stand in picioare.

Invitatii speciali ai evenimentului au fost cascadorii Angyal Zoltan – triplu campion mondial la cascadorie moto, Demeny Zsolt si Demeny Laci - cascadori de motociclete sport si ATV-uri, recunoscuti pentru stilul neconventional de a realiza cascadoriile. Cei 3 profesionisti au oferit adevarate spectacole de indemanare si curaj pe doua roti, au incins cauciucurile si i-au impresionat pe cei prezenti.

Toti cei prezenti in parcarea Baneasa Shopping City, fie ca au venit pe motor, scuter sau chiar masina, au putut concura la sesiunile de cursa melcului pe motoarele puse la dispozitie, iar cei mai buni au castigat accesorii moto.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod