Spectacolul "Tango Seduccion", in Romania

13 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Spectacolul

Amphitrion prezinta “Tango Seduccion”, un spectacol ce prezinta povestea celui mai senzual dans al tuturor timpurilor, Tangoul Argentinean. “Tango Seduccion” este un spectacol cu o productie provocatoare si o creativitate artistica de varf, ce prezinta povestea celui mai senzual dans al tuturor timpurilor, Tangoul Argentinean.

Renumitul dansator si coregraf de tango, Gustavo Russo, alaturi de 20 de artisti de exceptie – dansatori, muzicieni si cantareti – vor umple de pasiune si ritm scena Salii Palatului, miercuri, 1 Aprile 2009, incepand cu ora 20:00.

Datorita faptului ca “Tango Seduccion” face parte din categoria evenimentelor de inalta clasa, promovand un stil de dans originar din Argentina, avem onoarea ca acest spectacol sa fie sub auspiciile Ambasadei Republicii Argentina.

PENTRU PRIMA DATA IN LUME, fascinanta istorie a tangoului este dezvaluita intr-un mod inedit, original prin imbinarea teatrala a tangoului traditional cu baletul clasic si cu dansul contemporan.

Timp de doua ore, dansatorii celei mai renumite companii de tango din Buenos Aires ne vor incanta prin productia impresionanta, prin scenografie, costume si performanta dansului. Va fi un eveniment care poate egala productii cinematografice.

Biletele au preturi cuprinse intre 60 si 200 lei si sunt disponibile in retelele Diverta si Bilet.ro, Sala Palatului, Magazinul Muzica, si on-line pe www.ticketpoint.ro, www.bilet.ro si www.bilete.ro.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod