Spectacolele sfârşitului de mai la Grand Cinema Digiplex

Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City pregăteşte, până la sfârşitul lunii, mai multe spectacole clasice pentru pasionaţii de cultură şi un show unic de Stand Up cu invitaţi speciali din Marea Britanie.
Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City pregăteşte, până la sfârşitul lunii, mai multe spectacole clasice pentru pasionaţii de cultură şi un show unic de Stand Up cu invitaţi speciali din Marea Britanie.

Astăzi, publicul iubitor de cultură va putea asista la ultima reprezentaţie live, din acest sezon, susţinută de Filarmonica della Scala şi transmisă în format HD. Pentru a celebra cei 30 de ani de existenţă, Filarmonica din Milano a lansat acest proiect special în sălile de cinema din toată lumea.
În România, Grand Cinema Digiplex are exclusivitate în transmiterea acestor reprezentaţii. Spectacolul din 21 mai îl va avea ca dirijor pe maestrul Fabio Luisi.

Seria reprezentaţiilor clasice va continua cu spectacolele de operă “Peter Grimes”, pe 24 mai, şi “Nunta lui Figaro”, pe 31 mai. “Peter Grimes”, creaţia compozitorului britanic Benjamin Britten, va fi transmisă live din Teatro alla Scala din Milano. Opera în 3 acte descrie lupta unui individ împotriva societăţii viciate.
Acţiunea are loc într-un sat de pescari, unde unul dintre locuitori este acuzat de ceilalţi de comiterea unor crime.

“Nunta lui Figaro”, celebra operă a lui Mozart în 4 acte, este o poveste plină de intrigi şi întorsături de situaţie. Totul începe atunci când stăpânul lui Figaro, contele Almaviva, este plictisit de relaţia conjugală şi încearcă să o cucerească pe Susanna, logodnica lui Figaro. Reprezentaţia este oferită de Opera Australia, avându-l ca dirijor pe Patrick Summers.
 

Băneasa Shopping City a pregătit un show şi pentru amatorii de umor de bună calitate. Pe 28 mai, la Grand Cinema Digiplex săptămâna va începe cu o porţie de bună dispoziţie. Pe scenă vor urca Toby Muresianu, David Whitney şi Yanni Agisilaou, unii dintre cei mai buni comedianţi britanici de Stand Up Comedy.

Preţul unui bilet este de 70 de lei, pentru Filarmonica della Scala şi “Nunta lui Figaro”, şi de 100 lei pentru “Peter Grimes”. Intrarea la show-ul de Stand Up Comedy va fi de 55 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod