Snow Show la Baneasa Shopping City

2 Decembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Snow Show la Baneasa Shopping City

Snow Show, prima expozitie din Romania destinata exclusiv sporturilor de iarna, se va deschide pe 3 decembrie in centrul comercial Baneasa Shopping City. In perioada 3-6 decembrie, cei care sunt interesati de echipamentele sportive pentru iarna sau care isi fac planuri pentru o excursie, vor avea multe optiuni, cele mai mari companii din domeniu prezentand oferte speciale in cadrul acestui targ.

Baneasa Shopping City va fi gazda celui mai mare eveniment de profil din acest an, unde iubitorii sporturilor de iarna vor putea gasi echipamente necesare, precum schiuri, snowboard, patine, incaltaminte si accesorii de iarna, dar si oferte competitive ale agentiilor de turism si ale companiilor de transport.

Vizitatorii vor putea arde calorii si se vor antrena pe un simulator de schi - gratuit, vor vedea noile tendinte in domeniu si vor putea proba echipamentele de iarna.
 
In parcarea din fata centrului comercial, participantii vor putea asista la un eveniment de snowboard organizat de H2O, unde riderii se vor intrece in demonstratii spectaculoase: pe o rampa "imbracata" in zapada se vor duela cei mai tari romani in materie de free-style.


Organizatorii estimeaza un numar de peste 5000 de vizitatori in cele 4 zile de targ. Programul este joi si vineri de la 10:00 - 22:00, iar sambata si duminica de la 10:00 - 24:00, iar intrarea este libera.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod