Serialul turcesc, Iertare, vine Acasă din 28 octombrie

Acasă continuă difuzarea serialelor turcești de succes și le aduce telespectatorilor din 28 octombrie un serial de excepție, Iertarea, ce are la bază o poveste de viață din care nu lipsesc dragostea, trădarea și ambiția unei fete de a-și depăși condiția.
Narin trăiește cu familia ei într-un cartier extrem de sărac. Tatăl ei, Recep, nu are un serviciu stabil și este dependent de alcool, motiv ce duce la agresarea fiicei sale, Narin. Singurul lucru pe care fata și-l dorește este să devină o femeie de succes, independentă, de aceea muncește foarte mult să ajungă o elevă model și să fie apreciată, fiind susținută de sora ei mai mică, Saziye. Recep nu îi permite să meargă la școală și o trimite să lucreze și să aducă bani acasă, iar fratele lui Narin este de partea tatălui și își forțează sora să renunțe la studii.

Mama ei, Hatice, nu își dorește să aibă discuții în familie și, astfel, este de partea soțului.
În momentul în care se mută la Istanbul pentru a urma Facultatea de Drept, Narin ia hotărârea să lase în urmă trecutul. Anii trec și Narin ajunge o avocată de succes, până într-o zi când viața ei se schimbă brusc. Sora mai mică a lui Deniz, prietena ei cea mai bună, Irmak, se întoarce din Suedia cu logodnicul ei, Firat. Narin și Firat au fost iubiți în liceu, însă fata preferă să nu recunoască acest lucru. Apariția lui Firat îi va aduce lui Narin foarte multe amintiri din trecut.

Telespectatorii vor putea urmări Acasă, începând cu 28 octombrie, în fiecare seară, de luni până duminică, de la ora 18:00, incredibila poveste a unei frumoase tinere și întâmplările prin care aceasta trece din dorința de a avea o viață mai bună!

Acasă e viața ta!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod