Scandal la Hollywood. Tatăl Angelinei Jolie, în război cu Penelope Cruz!



Angelina Jolie e fiica lui Jon Voight
Jon Voight este tatăl actriţei Angelina Jolie şi al actorului James Haven, dar şi fratele cântăreţului Chip Taylor şi al geologului Barry Voight.

Javier Bardem, care a obţinut premiul Oscar în 2008, pentru rolul din "Nu există ţară pentru bătrâni/ No country for old men", regizat de fraţii Joel şi Ethan Coen, este cunoscut ca fiind un activist politic. În 2010, Javier Bardem a primit premiul pentru interpretare masculină la Festivalul de la Cannes, pentru rolul din filmul "Biutiful" al regizorului Alejandro González Iñárritu, pentru care a fost nominalizat în 2011 şi la premiul Oscar.

Penelope Cruz, în vârstă de 39 de ani, este cunoscută ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar.
Ea a devenit celebră cu rolul din filmul "Totul despre mama mea", pe care mentorul său l-a lansat în 1999. A fost nominalizată la premiile Oscar în 2007, pentru rolul din "Volver", tot sub semnătura lui Almodovar, dar şi în 2010, pentru interpretarea din musicalul "Nine". Printre filmele în care a mai jucat se numără "Belle Epoque" (1992), "Deschide ochii" (1997), "Femeia mereu deasupra" (2000), "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi "Nu te mişca" (2004).
Este prima actriţă spaniolă recompensată cu premiul Oscar pentru interpretare (2009, "Vicky Cristina Barcelona") şi prima actriţă spaniolă care a primit o stea pe Bulevardul gloriei - Walk of Fame - din Hollywood.

Penelope Cruz şi Javier Bardem au o relaţie din 2007 şi s-au căsătorit în iulie 2010.
5 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod