Scandal la Hollywood. Tatăl Angelinei Jolie, în război cu Penelope Cruz!



Almodovar, cel mai important regizor spaniol
"Detestăm antisemiţii şi consecinţele oribile şi dureroase ale războiului", a mai spus acesta, adăugând că protestează faţă de toate actele de violenţă comise din motive religioase, etnice şi de graniţă.

Detestăm antisemiţii şi consecinţele oribile şi dureroase ale războiului!Javier Bardem
După ce şi-a exprimat regretul pentru faptul că în acest conflict au murit prea mulţi civili, mai ales femei şi copii, Bardem a adăugat că atât palestinienii, cât şi israelienii merită siguranţă, să li se respecte drepturile, să trăiască în pace.

Jon Voight, în vârstă de 73 de ani, este actor de film şi televiziune şi a devenit cunoscut la sfârşitul anilor 1960 graţie rolului de gigolo din filmul "Cowboy-ul de la miezul nopţii/ Midnight Cowboy" (1969), pentru care a primit prima sa nominalizare la premiile Oscar.
De-a lungul deceniilor următoare, Jon Voight şi-a construit o carieră solidă cu ajutorul unor roluri dificile, dar provocatoare, având câteva prestaţii memorabile în filme precum "Eliberarea/ Deliverance" (1972) şi "Întoarcerea acasă/ Coming Home" (1978) - pentru cel din urmă a fost recompensat cu Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal. Interpretarea jurnalistului sportiv Howard Cosell din filmul biografic "Ali" (2001) i-a adus aprecierea criticilor şi cea de-a patra nominalizare la Oscar.
5 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod