Scandal la Hollywood. Tatăl Angelinei Jolie, în război cu Penelope Cruz!



Javier Bardem, soţul Penelopei Cruz
Aţi uitat cum a început acest război. Nu a răpit şi a ucis Hamas trei adolescenţi de dragul de a ucide şi a sărbătorit după ce i-a ucis?Jon Voight
Acesta precizează că, după ce israelienii au încercat ani la rândul să stabilească pacea şi au fost atacaţi şi sunt în continuare atacaţi de inamici, după ce au pierdut sute de civili în luptele duse de-a lungul anilor, primesc acum "scrisori otrăvitoare" împotriva lor.

"Aţi uitat cum a început acest război.
Nu a răpit şi a ucis Hamas trei adolescenţi de dragul de a ucide şi a sărbătorit după ce i-a ucis? Ce parodie a justiţei. Le cer tuturor colegilor care au semnat scrisoarea otrăvitoare împotriva Israelului să examineze motivele lor. Puteţi lua înapoi avântul de antisemitism care face acum ravagii peste tot în lume. Aţi putut deveni faimoşi şi aţi câştigat bani pentru că sunteţi într-o ţară democratică: America. Credeţi că aţi fi putut face asta în Iran, Siria, Liban etc.? Aveţi o mare responsabilitate să vă folosiţi celebritatea pentru a face bine.
În schimb, aţi defăimat singura ţară democratică a înţelegerii din Orientul Mijlociu: Israel", mai spune acesta, precizând că celor care au semnat scrisoarea ar trebui să le fie ruşine şi ar trebui să regrete ce au făcut şi să ceară iertare de la poporul care suferă în Israel.

Totuşi, Javier Bardem a declarat, în urmă cu câteva zile, că el şi soţia sa nu sunt antisemiţi şi că au fost înţeleşi greşit.

"Semnătura mea a fost doar o pledoarie pentru pace", a spus Bardem într-o declaraţie de presă."Distrugerile şi ura generează doar mai multă ură şi mai multe distrugeri", a mai spus acesta, care a explicat că a criticat răspunsul militar al Israelului în Gaza şi nu pe israelieni, faţă de care are un mare respect şi simte o profundă compasiune.
5 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod