Scandal în showbiz: Marcel Iureș a dat în judecată trupa Holograf

Membrii trupei Holograf sunt surprinși de demersul lui Iureș și susțin că și-au îndeplinit toate obligațiile față de el


Bateristul trupei s-a arătat însă la fel de surprins. El ştia că actorul avea nişte nemulţumiri legate de bani.

"Aud abia acum despre acest proces. Într-adevăr, am avut o colaborare cu Marcel Iureş în urmă cu vreo 12 ani, la piesa <<Fără ea>>, de pe albumul <<Pur şi Simplu>>. Sunt surprins şi este o surpriză pentru mine, pentru că la data respectivă s-a semnat un contract cu care domnul Iureş a fost de acord şi am îndeplinit toate condiţiile impuse de acesta.

Atunci, s-a stabilit să-i revină un procent din numărul difuzărilor, din vânzările albumului, iar domnul Iureş a primit atât cât şi-a dorit, conform contractului semnat, respectând toate formele legale", a explicat Edi Petroşel.

"Drepturile de autor au fost plătite, am mai avut nişte discuţii cu avocaţii dânsului, cred că prin 2006, care invocau nemulţumirea acestuia legată de suma mult prea mică, iar noi am prezentat toate deconturile şi rapoartele, apoi s-au calmat. Uniunea Compozitorilor şi UCMR au plătit conform legii.
Poate domnul Marcel Iureş are alte aşteptări, având în vedere că îşi desfăşoară activitatea şi în America, însă artiştii din România o duc mai modest, încasările sunt altele"
, a mai spus el.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod