Sandra Bullock s-a luptat cu depresia pe platourile de filmare

Actrița a declarat recent într-o emisiune de televiziune că s-a confruntat cu accese de depresie şi furie pe platourile de filmare ale peliculei "Gravity", după ce a stat închisă timp de zece ore într-un bazin de izolare senzorială.
Ea a trebuit să filmeze cea mai mare parte a scenelor singură, suspendată de cabluri şi închisă într-un bazin de izolare senzorială, pentru a reda imponderabilitatea spaţiului. Bullock a mărturisit că aceste scene au avut un impact serios asupra sănătăţii ei mintale, relatează site-ul femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

Regizorul Alfonso Cuarón a trebuit să o ţină sub observaţie pe Sandra Bullock, ca să fie sigur că nu îşi pierde sângele rece şi chiar l-a rugat pe fiul în vârstă de trei ani al actriţei, Louis, să o înveselească ori de câte ori avea nevoie de sprijin.

Invitată în emisiunea "The View" a Barbarei Walters, difuzată pe postul de televiziune ABC, actriţa a declarat: "Eram deprimată, eram furioasă, mă întristam foarte tare pentru că mă aflam într-un spaţiu întunecat, fără contact uman, nu se auzea niciun sunet.
Alfonso vedea tot ce se întâmpla, erau camere peste tot şi uneori striga «Clachează, clachează, aduceţi copilul»."

În filmul "Gravity", regizat de Alfonso Cuarón, Sandra Bullock şi George Clooney interpretează rolurile a doi astronauţi aflaţi în derivă în spaţiu, după ce naveta lor a fost distrusă în timp ce ei efectuau o ieşire pe orbită.

"Gravity" a obţinut 55,8 milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în America de Nord, această sumă fiind un record de încasări pentru un film lansat în octombrie, când de obicei se înregistrează o audienţă mai scăzută, potrivit site-ului IMDb, citat de Mediafax.

După ce a jucat în "Povestea unui campion/ The Blind Side", un rol pentru care a primit premiul Oscar în 2010, Sandra Bullock a luat o pauză în carieră, a divorţat de Jesse James şi a adoptat un copil, pe nume Louis.
Actriţa americană, care a devenit celebră jucând mai ales în comedii şi în filme romantice, pare să prefere în ultimii ani roluri din repertoriul dramatic şi a putut fi văzută recent pe marile ecrane în filmul "Extremely Loud and Incredibly Close", cu Tom Hanks şi Viola Davis.


Foto: AFP/Mediafax
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 20 Oct 2013, 15:31
    vreau ceva frumos..

    ...nu vreau sa ies 'chiauna' de la film,si pe banii mei si timpul meu...Daca ea ,actrita a patit asta,desi stia tot si era protejata,pai noi..care trebuie sa simtim totul ca fiind real..Mai bine o comedie...

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod