Ioana Ginghină a susținut un cooking show delicios în magazinul kika

Vedeta TV Ioana Ginghină a făcut spectacol în acest weekend în magazinul kika situat în Militari. Pasionată de gătit și adeptă a unui stil de viață sănătos, a pregătit, în showroom-ul de bucătării amenajat la etajul 1 al magazinului, rețete delicioase.
A transformat gătitul într-un moment distractiv, arătând vizitatorilor că prepararea mâncării poate fi și amuzantă uneori. A ales rețete simple, ușoare, gustoase și în același timp hrănitoare. Pe lista de meniu au fost puiul chinezesc în trei culori pregătit la tigaie cu multe legume, limonada cu lămâie și ghimbir din care au savurat și participanții, frigăruile multicolore de fructe, la prepararea cărora au contribuit clienții magazinului.  

Pentru că a fost un show interactiv și clienții din magazin au fost implicați în diverse activități.
Spre exemplu, și-au testat îndemânarea curățând, într-un timp cât mai scurt cartofi și morcovi și rapiditatea, răspunzând întrebărilor fulger. Câștigătorii au fost recompensați cu premii surpriză din partea kika.

“kika înseamnă un stil de viață, de aceea promovăm mâncarea sănătoasă, pregătită acasă. Bucătăria trebuie să fie spațiul confortabil care ne invită, practic, să fim cât mai creativi. De aceea, este important să ne-o amenajăm așa cum ne place, fie funcțională, tradițională sau futuristă, aceasta trebuie să fie pentru noi, locul care transformă gătitul într-o adevărată plăcere”, spune Daniel Chiran, managerul magazinului kika.

Noul showroom de bucătării din magazinul kika cuprinde o multitudine de modele practice, în cele mai variate culori și stiluri.
Bucatariile sunt configurabile, în funcție de stilul și personalitatea fiecăruia și în plus adaptabile oricărui spatiu.

Pasionată de gătit, Ioana Ginghină prepară zilnic acasă ceva rapid și ușor, cum ar fi paste cu sos, sufleuri de legume.  Weekend-urile sunt zilele în care vedeta TV pregătește mai multe feluri de mâncare, de la aperitiv la deserturi.  Pentru că adoră dulciurile, deserturile wegane sunt preferatele ei, pe care le prepară cu fiecare ocazie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod