S-a făcut dreptate: Casnica de la MasterChef, eliminată!

Andreea Moldovan a fost scoasă din concurs, îndeplinindu-se astfel dorinţa multor telespectatori şi contracandidaţi.
Andreea Moldovan a fost scoasă din concurs, îndeplinindu-se astfel dorinţa multor telespectatori şi contracandidaţi.

Andreea a părăsit competiţia înainte de marea finală şi a încercat să pară că nu este afectată. A plâns, dar lacrimile ei păreau false, doar de dragul camerelor de luat vederi.

"Şarmul şi zâmbetul nu te mai ajută! Părăseşti MasterChef", i-a spus unul dintre chefi.

"Nici când am născut nu am simţit atâta adrenalină. Mi-am lăsat familia pentru asta! Abia aştept să ajung acasă, abia aştept", repeta ea încercând să se consoleze.

Pentru că nu putea părăsi competiţia fără să spună câteva răutăţi, Andreea nu s-a dezis nici de această dată. "Vorbeam şi cu Izaura şi spuneam că trebuie să câştige concursul cineva care să merite, la care să ne uităm cu mândrie.
În finală sunt nişte oameni care nu sunt cei mai buni. Eu nu mă voi putea uita cu respect la cel care va câştiga pentru că ştiu că nu este mai bun ca mine"
, a spus ea.

De-a lungul competiţiei, Andreea s-a remarcat mai mult prin răutăţile spuse la adresa colegilor săi şi mai puţin prin felul de a găti şi prin gustul şi aspectul preparatelor sale, notează cotidianul Cancan
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • capsunica pe 6 Iun 2012, 13:20
    despre ANDREEA

    Acesta fata a fost plina de rautati, la adresa colrgilor ei, macar atita bun simt sa fi avut stiind ca totul este televizat sa nu isi arate caracterul de mahala.SA-I FIE RUSINE !

    8
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod