Roxana Vancea şi Mihai Bendeac s-au logodit

Roxana VAncea a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine în care se vede inelul de logodnă


Roxana Vancea şi Mihai Bendeac s-au cunoscut la Antena 1, pe când lucrau la emisiunea "iComedy". Relaţia lor a început în septembrie 2013 şi, după o scurtă despărțire, au rămas împreună. Au urmat numeroase poze publicate pe conturile de socializare în care cei doi apăreau în ipostaze tandre. Ba chiar, Roxana şi-a tatuat numele lui Bendeac pe braţ.

Cu toate acestea, Bendeac a declarat de mai multe ori că nu vrea să se căsătorească şi a negat că are o relație cu Roxana Vancea este iubita lui.

"Ea nu e iubita mea, eu nu sunt iubitul ei. Ne respectăm libertatea. Ea a înţeles că sunt burlac. Nu am să mă căsătoresc niciodată. Nu mă văd însurat şi cu copii. Am o repulsie în general faţă de biserică. Nu intru, dar sunt extrem de credincios. Lui Dumnezeu îi spus Mama Smaranda", a povestit Mihai Bendeac în februarie, la emisiunea "La Măruţă".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Decembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Liviu pe 3 Dec 2014, 11:31
    Bendeac

    Cum-doamne iarta-ma-s-o fi uitat o femeie la nesimtitul si misoginul de Bendeac -asa cum a aratat ca este dea lungul timpului ,prin reactiile lui? Ma rog cf zicalei cu sacul si petecul.....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod