Romica Jurcă, pusă pe liber de TVR: "M-au dat afară ca pe un gunoi!"

Romica Jurcă a avut o colaborare de opt ani cu televiziune publică


Prezentatoarea nu este de acord cu afirmaţiile directorului secţiei de ştiri. "Am trimis un mail în care aş fi acceptat propunerea lor de a fi consultant, dar cu câteva condiţii: fie să încheiem contractul de consultanţă pe trei luni, în condiţii financiare propuse de ei şi să mi se plătească zilele restante, fie renunţăm la sumele restante, dar să se dubleze oferta financiară. Suma pe care a precizat-o nu era însă de trei ori mai mare, aşa cum spune domnul Claudiu Lucaci.

Nu am primit niciun răspuns în legărură cu condiţiile."

TVR trece printr-o reducere substanţială a bugetului. "Consiliul de Administraţie al TVR a decis reducerea substanţială a bugetului destinat colaboratorilor, am fost nevoiţi să renunţăm la mare parte din personalul extern care nu este indispensabil producţiei de televiziune. În aceste condiţii, nu a mai fost posibilă prelungirea contractului doamnei Romica Jurca, domnia sa nefiind angajată a TVR", a precizat conducerea postului public.

Romica Jurcă a fost angajată la TVR în 1987.
În 1997 a încheiat colaborarea cu postul public şi a lucrat pentru Antena 1, iar în 2007 a revenit la TVR.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod