România găzduiește, în premieră, Festivalul Internațional de Kangoo Jumps

Kinga Sebestyen, renumita antrenoare de fitness ce a lansat în Europa de Est fenomenul Kangoo Jumps, a reușit să pună din nou România pe harta sportului mondial. Țara noastră va găzdui în perioada 19-20 octombrie renumitul Kangoo Jumps International Festival, eveniment la care vor participa unii din cei mai buni antrenori din 20 de țari.

În acel weekend, la Pullman Hotel, sunt așteptați peste 1500 de oameni să ia parte la sesiunile speciale de sport, să predea și să învețe regulile de bază și cele mai noi metode de a fi sănătoși și plini de energie.

Concurs de coregrafie pe ghete Kangoo, în costum popular
Pentru prima dată în România se va organiza un concurs de dansuri pe ghete Kangoo Jumps.
Mai exact, echipe din mai multe țări vor pregăti coregrafii speciale, pe diferite stiluri muzicale, fiecare participant urmând să sară și să danseze îmbracat în costumul popular din țara natală. România va fi reprezentată de fete și băieți îmbrăcați cu ii, fuste, năframe, ițari sau cojoace pitorești.

Vedete invitate
Festivalul internațional a atras atenția mai multor sportivi cu renume care și-au manifestat dorința de a participa la eveniment. Astfel, printre vizitatorii care vor face mișcare cu ghete Kangoo Jumps se vor afla și Corina Ungureanu, fosta campioană mondială la gimnastică, fostul fotbalist Iulian Miu, Ana Maria Brânză, videcampioană olimpică și campioană europeană și mondială la scrimă.


Ce antrenamente se vor face
La Festivalul Internațional de Kangoo Jumps se vor efectua sesiuni de Kangoo Power, Kangoo Boot Camp, Kangoo Discovery, Kangoo TTR, Kangoo Kick, Pilates, Zumba, Extreme Combat, X-Tempo Dance, Tae Bo, Base Training, Belly Dance, Steel Combat, Steel Tonic, Capoeira, Aerobic, Dance – Fun for Everyone, Dance Aerobic și Port de Bras.

Kangoo Jumps, gratis pentru copii
Copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani vor avea acces gratuit la eveniment și vot putea să participe la sesiuni de Kangoo Jumps pentru începători.

Kinga Sebestyen este de 18 ani instructor de aerobic, step, fitball, pilates și lector la Federatia Română “Sportul pentru Toți”.
Din 2008 organizează cursuri pentru persoanele care doresc să devină instructori de Kangoo Jumps, lansând până în prezent mii de specialiști care au ajuns să antreneze sute de mii de oameni din întreaga lume.
Kinga Sebestyen este trainer coordinator și specialist al Academiei Internationale a Trainerilor de Kangoo Jumps, coordonând programe și oferind diplome de merit. În plus, este autoarea unuia din cele mai efficient programe de slăbit, Fat Burning, pentru care a fost premiată la nivel international.
Biletul de acces la Festivalul Internațional de Kangoo Jumps costă 300 de lei, dar se acordă reduceri dacă vizitatorii se înscriu din timp ca trainers, presenteri și instructori de Kangoo Jumps, pe www.kjfestival.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod