RISING ICONS O PREZINTA PE JULIE MAYAYA

Grey Goose, The World's Best Tasting Vodka, a continuat seria de evenimente „Rising Icons” vineri, 22 martie 2013, în Loft, cu un concert live, susţinut de Julie Mayaya, câştigătoarea concursului “Vocea României”. La nivel global, Grey Goose Entertainment desfășoară proiectul pentru televiziune „Rising Icons”, un concurs de talente care propune publicului opt tineri muzicieni în fiecare sezon, concerte cu public şi interviuri pe subiecte intime, astfel încât la finalul sezonului să poți recunoaște apariția unui nou star.
În România Grey Goose propune un concept care îmbină inspirat cele două demersuri ale Grey Goose Entertainment și care va oferi publicului o serie de evenimente, ce presupun întâlnirea dintre un artist consacrat și un tânăr la început de drum.  Evenimentul Rising Icons de vineri seară l-a avut ca invitat pe Horia Brenciu, cunoscutul entertainer, cântăreţ şi prezentator de televiziune. Acesta a prezentat-o publicului din Loft pe Julie Mayaya, Vocea României, pe care artistul o susţine în cadrul platformei Rising Icons.   

Julie Mayaya, născută la Iaşi, este o cântăreață româno-congoleză și câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii Vocea României.
Julie a făcut parte din echipa lui Horia Brenciu şi a devenit cea mai tânără Voce cu sprijinul publicului. Până să se înscrie la concursul Vocea României, Julie a facut parte din diverse proiecte muzicale, susţinând concerte împreună cu alţi artişti.

“Am fost foarte emoţionată pentru că a fost prima dată când m-a auzit Horia cântând cu trupa mea în afara concursului. M-am simţit extraordinar! Am avut parte de un public grozav care m-a ajutat să scap de toate emoţiile”, a declarat Julie.  “Mă bucur că am putut aduce în atenţia publicului o tânără cântăreaţă atât de talentată precum Julie Mayaya, care beneficiază de susţinerea lui Horia Brenciu, un nume important în industria muzicală românească.
Prin proiectul Rising Icons din România ne propunem să promovăm cât mai mulţi artişti debutanţi”
, a declarat Roxana Creţan, Bacardi Martini Brand Manager.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod