"Românii au talent": Care sunt calificaţii în semifinale

În ultima ediţie a preselecţiilor pentru "Românii au talent", ediţia a treia, s-au remarcat mai mulţi concurenţi, printre care o profesoară de fitness, un dansator care este şi DJ şi o fetiţă care a a impresionat-o pe Andra cu vocea ei.

Laura Cupsa, instructoarea de fitness de 21 de ani din Baia Mare, a impresionat cu elasticitatea ei. Dar si cu alegerea vestimentara sexy si... buna: a purtat un costum minuscul de politista, conform Pro TV.

"Mihai, eu zic sa ne predam fara alte comentarii", a glumit Andi Moisescu. "Ai venit sa ne arestezi", i-a tinut isonul Mihai Petre. "Sub nicio forma", le-a spulberat, insa, concurenta fanteziile. "Si eu care visam...", "Noi nu ne-am fi opus...", au venit raspunsurile dezamagite ale juratilor.

"A promovat impecabil", a fost concluzia juriului, care i-a oferit de 3 ori "DA".

Mihai Dobriceanu are 28 de ani si este DJ, dar se pricepe de minune si la dans.

"Asta e o raritate.

De obicei, DJ-ii nu se pricep deloc la dans", s-a mirat Andi Moisescu, atunci cand a auzit cu ce talente se lauda Mihai.

"A salvat onoarea DJ-ilor. Ai tot ce-ti trebuie de la natura pentru acest stil de dans. Esti foarte flexibil, Felicitari!", a tinut sa puncteze Mihai Petre dupa ce l-a vazut pe tizul sau dansand."Nu stiu cum mixezi, dar de dansat... dansezi", l-a laudat, la randul lui, Andi.

"Din ce am vazut pana acum, esti dansatorul meu preferat din acest sezon. Iti doresc sa ajungi cat mai departe in aceasta competitie", a afirmat Andra, care l-a si aplaudat in picioare la finalul numarului.

Mihai a plecat in pasi de dans spre etapa urmatoare, cu 3 de "DA".

Yasmine nu a lucrat niciodata cu un profesor de canto si, totusi, canta atat de bine.

"Bravooo!", a fost reactia extaziata a Andrei, dupa ce a ascultat-o pe Yasmine.

"As fi vrut sa exersez mai mult.
Eu de obicei cant muzica populara, dar pentru ca am vazut ca nu este atat de apreciata, am inceput acum 2 luni sa invat muzica clasica. Eu singurica, pentru ca doamna mea a spus ca ea crede ca ar fi foarte bine"
, a explicat Yasmine, spre surprinderea tuturor.


Andi Moisescu a fost curios sa o asculte cantand si muzica populara, asa ca Yasmine a aratat ce stie mai bine, oferind cel mai emotionant moment al serii.

Andra nu s-a putut abtine si a mers sa o stranga in brate. Asa cum era de asteptat, fata merge mai departe in concurs, cu 3 de "DA".

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Carol Cadar pe 4 Apr 2013, 09:49
    Yasmine

    Da, are talent, dar.... ori ia lectii de canto, ori s-o lase in pace! De prea multeai ori vocea a luat-o pe aratura.... am vazut o doamna din Moldova la preslectii.... ce sunet, deosebirea este foarte mare... acea doamna da, aceasta fetita, din pacate, nu! Sau acel barbat care desena in timp cecanta aria lui Calaf din Turandot... a fost o revelatie ! Care cum se screme cu vreo arieta GEMUTA APROXIMATIV, GATA! Ce grozav! Oare la acest nevel jalnic a cazut cultura adevarata in Romania manelelor?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod