Rihanna si Chris Brown nu au inregistrat un duet

15 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Rihanna si Chris Brown nu au inregistrat un duet

In ciuda afirmatiilor presei, potrivit carora Rihanna ar fi inregistrat o piesa impreuna cu Chris Brown, cei doi nu au cantat impreuna, a precizat o sursa a casei de discuri pentru revista People.

Sursa a mentionat: "In ciuda articolelor din presa, Chris Brown si Rihanna nu au inregistrat un duet, dupa incidentul in care au fost implicati.", facand referire la presupusul act de agresiune fizica al lui Brown asupra iubitei sale, care a avut loc luna trecuta.

Presa americana a relatat faptul ca Rihanna si Brown vor inregistra melodia impreuna cu producatorul Polow da Don. Potrivit aceleiasi surse, Brown si da Don au scris o melodie impreuna, insa anul trecut.

Sursa a adaugat: "In luna august sau septembrie 2008, vocile lui Chris si Rihanna au fost inregistrate drept punct de referinta pentru un demo. Dar melodia nu presupunea a fi un duet al celor doi, iar, ulterior, a fost inregistrata de catre alti artisti.". Sursa a continuat: "Chris si Rihanna nu au mai inregistrat nimic impreuna din luna februarie.".

Demo-ul respectiv s-a transformat in piesa "Bad Girl", inregistrata de catre Pussycat Dolls, pentru coloana sonora a filmului "Confessions of a Shopaholic".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod