Raluca şi Walter Zenga, test de rezistenţă a căsniciei: „O să încercăm să menţinem familia unită“

Nedespărţiţi de zece ani, de când s-au căsătorit, cei doi sunt nevoiţi să stea acum separaţi, pentru că Walter a plecat în Italia, iar Raluca a rămas în România.

Raluca şi Walter Zenga formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, dar nici ei nu sunt scutiţi de probleme, relatează Click!. Italianul a semnat un contract important pentru cariera sa de antrenor şi va lucra la clubul Sampdoria Genova, iar Raluca va sta în România, ceea ce înseamnă că vor trece prin perioada mai lungi de singurătate.

"Cam două săptămâni, 20 de zile, asta a fost perioada maximă în care nu ne-am văzut. Nu am fost obişnuiţi până acum să trăim în două locuri diferite, să trăim separaţi unul de celălalt.

O să fie o încercare prea grea. O să încercăm să menţinem familia unită, o să călătorim amândoi pe cât posibil, copiii să nu ducă dorul tatălui. O să stăm o perioadă mai lungă în Italia până când vine frigul. Avem şi ceva activităţi deschise în Dubai. O să fie un fel de navetă", a spus Raluca, pentru emisiunea "Click!", de la Prima TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod