Proba copiilor la "Inelul cu Diamant"

Facebook Twitter Comenteaza
Proba copiilor la

Daca frumusetea celorlalte concurente din cea de a treia serie a "Inelului cu diamant" au facut-o pe Magda Ciumac sa fie oarecum nesigura pe farmecul sau, faptul ca este mama a avantajat-o net intr-una din probele primei editii a emisiunii ce va fi difuzata duminica la Euforia TV.

In aceasta proba, fiecare concurenta trebuie sa petreaca zece minute in mijlocul unor copii de la o gradinita, prestatia lor fiind evaluata de catre psihologul Ilie Marinescu.

Desi apropierea de copii i-a adus lacrimi in ochi, din cauza dorului sfasietor pentru micutul Sasha, Magda s-a descurcat bine, experienta spunandu-si cuvantul. Participarea ei la concurs se pare ca l-a induplecat pe Tolea Ciumac, (cei doi se afla in divort), care i-a permis sa isi vada fiul, dupa aproape doua luni.

Mai decisa ca oricand sa dobandeasca custodia copilului, dar si inelul cu diamant oferit de Calin Fusu, Magda a declarat: "Sa-l am pe Sasha aproape este cel important pentru mine si nimic mi se pare prea greu ca sa-mi ating acest scop! Particip la acest concurs ca sa-mi demonstrez ca pot face mai mult si poate chiar sa ma indragostesc, de ce nu? Oricine merita o a doua sansa."

In Calin Fusu, milionarul care va darui "Inelul cu Diamant", are multa incredere si crede ca este impartial, direct si amabil cu fiecare concurenta. "Este destept si manierat", a concluzionat ea.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod