MegaParty drum & bass cu ProFm Dance si Irie Youth la club Fabrica

Facebook Twitter Comenteaza
MegaParty drum & bass cu ProFm Dance si Irie Youth la club Fabrica

Irie Youth si Fabrica Club invita vineri, 3 octombrie, la petrecerea drum & bass de lansare a label-ului de evenimente Irie Youth. Evenimentul va avea loc in Fabrica Club (Str. 11 iunie nr 50) si are ca invitati pe Artificial Intelligence (UK), Dj Lee (UK), Dj Snow (RO), Addo (RO), JTR (RO), Posset MC (RO) si pe Saru (RO) si Mate(RO) la visuals, unii dintre cei mai bine cotati DJ ai genului.

Artificial Intelligence, capul de afis al evenimentului, este un duo din Nordul Londrei care in 10 ani de prezenta pe scena drum and bass a adunat o serie impresionanta de releasuri la labeluri precum: V Records, Full Cycle, Commercial Suicide, Goodlooking si CIA.
Artificial Intelligence a lansat si remixuri la piese mai comerciale semnate de Kelis, Fat Freddys Drop, Eric Prydz, iar release-urile de pana acum pot fi considerate o garantie a calitatii viitorului album. Cel putin o parte din noile piese incluse pe noul material vor putea fi auzite in cadrul setului din Bucuresti.

Irie Youth este o miscare de promovare a muzicii drum&bass in principal, dar si a altor genuri precum breaks, dubstep, raggae/dub, garage, bassline sau electronica, care organizeaza evenimente sustinute de cei mai importanti artisti ai acestui segment muzical.

Cu vechime sau fara, celebri sau nu, pentru Irie Youth cea mai importanta este calitatea muzicii produse sau mixate, de aceea in lineup-rile petrecerilor se regasesc atat artisti internationali celebri, cat si romani cunoscuti si apreciati, alaturi de cei care aflati la inceput de drum doresc sa se afirme.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod