Prince Jackson, martor la tribunal

Fiul cel mare al cântăreţului Michael Jackson va fi următorul martor care va depune mărturie în procesul intentat de familia Jackson companiei AEG Live, miercuri, la o zi după ce fanii "regelui muzicii pop" au comemorat patru ani de la moartea idolului lor.
Prince, în vârstă de 16 ani, va depune mărturie miercuri, potrivit presei americane. Avocaţii familiei Jackson, care acuză compania AEG Live de neglijenţă, prin angajarea, în 2009, a medicului Conrad Murray pentru a supraveghea starea de sănătate a cântăreţului Michael Jackson, nu au dezminţit, dar nici nu au confirmat informaţia.

Paris, fiica lui Michael Jackson, se afla şi ea pe lista martorilor, însă participarea ei la proces pare compromisă după recenta ei spitalizare după o tentativă de suicid.
Depoziţia ei, înregistrată, a fost totuşi prezentată la tribunal sub forma unui material video, informează agenția Mediafax.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, în reşedinţa sa din Los Angeles, din cauza unei supradoze de propofol, un anestezic puternic pe care artistul îl folosea ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, care ispăşeşte în prezent o pedeapsă de patru ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat într-un proces în care a fost acuzat de omucidere involuntară.

Fanii cântăreţului Michael Jackson s-au reunit marţi în cimitirul Forest Lawn din Glendale, la periferia Los Angelesului, pentru a comemora împlinirea a patru ani de la moartea celebrului artist american.

Michael Jackson este înmormântat într-o criptă în care accesul publicului este interzis, însă un vitraliu care dă spre exterior, în spatele căruia se află mormântul cântăreţului, a devenit locul în care fanii megastarului depun flori şi suveniruri, notează Mediafax.
Mii de trandafiri roşii au fost depuşi marţi la mormântul artistului.


Foto: Hepta
 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod