Victor Slav îl atacă pe Adrian Cristea: "Nu e demn şi se face de ruşine"

Invitat miercuri în emisiunea "Happy Hour" împreună cu Bianca Drăguşanu, Victor Slav "l-a faultat" pe fotbalistul Adrian Cristea, după ce acesta a declarat că încă o mai iubeşte pe fosta asistentă TV.
Victor a spus că se aştepta ca Adrian Cristea să aibă această reacţie şi că acest lucru îi arată că nu are pic de demnitate ca bărbat şi se înjoseşte prin ceea ce face.

"La un moment dat, eu i-am spus ei că urmează să mă îndepărteze pe mine, asta pentru că noi i-am tăiat toate şansele şi canalele de comunicare. Este o tehnică pentru ca eu să mă supăr şi să plec de lângă ea. Nu are cine să concureze cu mine, nu există bărbatul care să facă asta. Mai bine şi-ar canaliza energia pe alte lucruri", a spus Slav.

"Eu îi recomand să dea dovadă de profesionalism şi să-şi dea seama că în meciul care se desfăşoară în acest moment nu este nici măcar pe banca de rezervă. Un profesionist ar trebui să-şi dea seama şi să-şi caute alt meci, să se ducă la altă echipă. El nu este demn pentru un bărbat şi se face de ruşine. Ceea ce nu ştiu aceşti oameni e că noi ne iubim. Eu îi răspund lui Adrian Cristea la telefon, pentru că ea nu vrea şi m-am gândit să vorbească şi el cu cineva. Însă suntem la clasa a doua şi nu vorbim, adică el nu vorbeşte. Eu cred că el a încercat să o recucerească pe Bianca sub toate formele. A vorbit până şi cu prietenii lui", a continuat prezentatorul TV.
 
Adrian Cristea i-a răspuns în emisiunea Wowbiz, de la Kanal D. "A făcut o mare greşeală că a vorbit despre mine fără să mă cunoască şi fără să cunoască situaţia reală. Bianca ştie la ce ma refer! O miciună are multe forme, adevărul niciuna... Şi când ai adevărul de partea ta, te simţi invincibil. Şi ca să cunoască şi el un lucru despre mine, toată viaţa am jucat titular! O să spun mai multe când mă întorc în ţară...", a spus fotbalistul. 

Adrian Cristea a făcut o declaraţie şocantă despre relaţia pe care o are acum cu fosta lui iubită. El a spus pentru emisiunea WOWbiz, de la Kanal D, că se comportă ca şi cum ar fi iubiţi şi se văd foarte des, iar Bianca nu îl iubeşte pe Victor Slav: "Bianca a spus doar jumătate şi acum o să spun eu cealaltă jumătate, ca să iasă adevărul la iveală şi să se cunoască situaţia în realitate. Eu o iubesc, ea mă iubeşte, eu o doresc, ea mă doreşte, vorbim aproape zilnic, ne vedem aproape zilnic, ea momentan este într-o relaţie în care nu simte nimic şi nu iubeşte", a spus fotbalistul. "Ea nu are nicio emoţie şi nicio trăire sufletească, ea s-a implicat în această relaţie pentru că avea nevoie de cineva să-i fie alături, find o persoană foarte, foarte sensibilă, şi să-i treacă dragostea faţă de mine, dar nu i-a trecut dragostea şi nici nu m-a uitat, drept dovadă că vorbim zilnic la telefon. Am plecat de 5 luni din ţară şi de când m-am întors, ne vedem aproape zilnic, iar când ne întâlnim ne comportăm ca şi cum am fi fost împreună mereu. Ne vedem aproape mereu, nu zilnic, pentru că i se controlează telefoanele, ea este sunată mereu, este controlată şi urmărită tot timpul, este criticată mereu pentru orice gest şi cuvânt, dar luându-şi şi un angajament faţă de acest bărbat, fără să-l iubească şi să simtă nimic şi datorită tuturor declaraţiilor din ultima vreme, declaraţii pur demonstrative, şi datorită fricii faţă de opinia publică, media, televiziuni, ziare, ea continuă această relaţie din inerţie. Fără să simtă nimic, fără să iubească şi fără nici o emoţie sufletească", a declarat acesta.

Bianca Drăgușanu a negat vehement că are o relaţie cu Adrian Cristea și s-a declarat consternată de spusele acestuia. "Doamne fereşte! Nu am cum să regret că sunt cu Victor. Pur şi simplu mi se pare că discuţia asta îmi răneşte partenerul şi relaţia. Mă răneşte atât pe mine, cât şi pe bărbatul pe care îl iubesc. Este incredibil ce spune Adrian. Nu înţeleg de ce face asta. Din respect pentru relaţia mea şi pentru relaţia pe care am avut-o cu el, nu vreau să mai comentez nici măcar un cuvânt. Viaţa mea s-a dat total peste cap în ultima perioadă", a spus ea.

"Aş putea în orice secundă să fac un mare război între mine şi el pentru că eu cred că el vrea să-mi distrugă viaţa. Vreau doar să-i amintesc lucruri pe care soţul meu le ştie deja despre mine, faptul că sunt o femeie demnă şi fidelă. Această declaraţie este cea mai picantă declaraţie a lui şi nu m-aş fi aşteptat niciodată să aibă curaj să spună aşa ceva. Pot oricând să demonstrez că nu e adevărat nimic din ce spune el", a mai spus Bianca, folosind un apelativ interesant la adresa lui Victor Slav - "soțul meu".

În emisiunea de miercuri, Victor Slav a vorbit şi despre declaraţiile fostului iubit al Biancăi, Coco Păun, care a făcut-o să treacă prin clipe de coşmar: "Este uimitor cum un astfel de individ poate să facă asemenea declaraţii şi este şocant cum presa poate să promoveze un astfel de animal. Ăsta nu e om, nu avem de ce să ascultăm varianta lui. Este imposibil să pui pe prima pagină declaraţiile lui şi să pui semnul întrebării, dacă are sau nu dreptate. Cine să aibă dreptate, acest infractor, acest criminal?", a spus el.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dyutza_003 pe 27 Iun 2013, 17:06
    ...

    Ce m-am saturat de astia doi...De parca Pamintul s-ar roti in jurul lui Slav si Dragusanu. Mari ''vedete".

    10
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod