Prezentatoarea implicată într-un dosar de prostituție părăsește TVR

Jurnalista Aura Poteraşu, care a fost martor într-un dosar de proxenetism și prostituție, a anunţat pe Facebook că îşi va încheia colaborarea cu Televiziunea Română şi nu va mai lucra în presă.
"Dimineaţa de mâine (joi) e ultima în care ne vedem la ştiri! Nu am de gând să dau prea multe detalii despre ieşirea mea din TVR şi din presă. Zic doar că sunt în asentimentul colegilor jurnalişti, care, rând pe rând, s-au retras – din această instituţie sau din altele", a scris Aura Poteraşu, miercuri seară, pe pagina sa de Facebook, notează agenția Mediafax.

Aura Poteraşu, care a prezentat Telejurnalul matinal de la TVR 1, a precizat că îşi doreşte de mult timp "un drum pe cont propriu".

La începutul acestui an, presa a relatat că Aura Poteraşu a fost martor într-un dosar de proxenetism, dar nu a fost pusă sub acuzare.
În acelaşi dosar a apărut şi numele lui Ion Valeriu Tamarjan, patron al unei agenţii de modele, care ar fi fost un paravan pentru o reţea de prostituţie, după cum a relatat la începutul acestui an presa.

Procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Ialomița au obținut condamnările pe baza rechizitoriului și a dosarului întocmit, care conține toate probele afacerii, dar și mărturiile Aurei Poterașu. Multe din fete, unele minore, au fost racolate de Relu Costan, patron al Agenției Diva Models, pentru întreținerea de relații sexuale cu mai multe personaje celebre, au notat procurorii.
Potrivit site-ului reportervirtual.ro, activitătile s-au desfășurat în clubul Babylon din Viena, un bordel mascat, asa cum au constatat oamenii legii.

Legăturile Aurei Poteraşu cu reţeaua de prostituţie au fost constatate de anchetatori după ce ea şi unul din inculpaţi au folosit banii din prostituţie pentru închirierea unui apartament. "O parte din banii câştigaţi de inculpatul Tămârjan Ion Valeriu în primăvara – vara anului 2008 – a fost cheltuită de acesta pentru a închiria împreună cu Poteraşu Aura Cristina un apartament pe b-dul Gh.
Magheru din Bucureşti"
. Procurorii au reţinut însă un amănunt care a salvat-o pe Aura Poteraşu, anume că ea n-ar fi ştiut, cel puţin la început, cu ce se ocupă Tămârjan, scria presa la sfârşitul lunii ianuarie a acestui an.

De asemenea, în dosarul de prostituţie a fost implicat şi numele unui fost director de la TVR 2, relatează reportervirtual.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod