"Pretentii" de vedeta la B'Estfest

Facebook Twitter Comenteaza


Cu doar cateva zile inainte de B'Estfest, echipa de productie a festivalului este atenta la fiecare detaliu, pentru a-i face pe artisti sa se simta "ca acasa".

Echipa lui Alanis Morissette a insistat ca tacamurile si farfuriile sa nu fie din plastic sau hartie si a solicitat pentru backstage-ul artistei un buchet de flori proaspete, struguri fara samburi si morcovi.

Nelly Furtado a cerut tacamuri de argint si farfurii de portelan, iar Roisin Murphy isi doreste in camera 12 trandafiri rosii, cu coada lunga.  

Manu Chao este curios sa incerce bucataria traditionala si tuica romaneasca de pere si nu este deloc pretentios in ceea ce priveste transportul si cazarea: artistul va ajunge in Romania...cu autocarul! Membrii Kaiser Chiefs sunt foarte pretentiosi cu sandvisurile, insistand ca niciun ingredient din cele cerute sa nu lipseasca!

Produs de Emag!c Entertainment, B'Estfest 2008 va avea loc la sfarsitul saptamanii, in zilele de 4, 5 si 6 iulie, fiind urmat pe 11 iulie de B'Estfest Aftershock, cu Judas Priest cap de afis.

Printre artistii care vor participa la B'estfest se numara Alanis Morissette, Cypress Hill, Unkle, Apollo 440, Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers, Nouvelle Vague, Manu Chao, Nelly Furtado si Sunrise Avenue. 

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod