Hiturile Abba, cantate de staruri hollywoodiene

Facebook Twitter Comenteaza
Hiturile Abba, cantate de staruri hollywoodiene

Aducand in atentia tuturor versurile si piesele grupului ABBA, filmul "Mamma Mia!", care va fi lansat de Polydor Records in iulie 2008, se bucura de un element inedit: coloana sa sonora este interpretata de staruri hollywoodiene.

Prezentand-o pe Amanda Seyfried, star in devenire, alaturi de consacratii Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth si Julie Walters, filmul prezinta interpretarile actorilor pentru 17 piese clasice Abba.

Meryl Streep joaca in rolul principal din filmul "Mamma Mia!", adaptarea cinematografica a muzicalului de succes ce a fost vizionat de mai mult de 30 de milioane de spectatori, in 170 de orase si opt limbi in intreaga lume.

Inspirat de magia pieselor Abba, de la "Dancing Queen" si "S.O.S.", la "Money, Money, Money" si "Take a Chance on Me", "Mamma Mia!" promite sa fie o sarbatoare a mamelor si fiicelor si a vechilor prieteni.

Filmul prezinta povestea unei mame singure si independente, Donna (Streep), detinatoarea unui mic hotel intr-o insula idilica din Grecia, ce isi pregateste de plecarea de acasa copila pe care a crescut-o singura, Sophie (Amanda Seyfried).

Pentru nunta fiicei sale, Donna le-a invitat pe Rosie (Julie Walters)- prietena ei de o viata - si pe Tanya (Christine Baranski), colega sa de trupa din "Donna and the Dynamos", iar Sophie a invitat trei oaspeti secreti din partea sa.

In cautarea identitatii tatalui sau, pentru a o conduce la altar, Sophie descopera in paradisul mediteranean, pe care mama sa il vizitase acum 20 de ani, trei barbati din trecutul acesteia.
In 24 de ore magice si haotice, o noua dragoste va inflori si o veche iubire va renaste.

Mixat si produs de membrii Abba - Benny Andersson si Björn Ulvaeus, coloana sonora "Mamma Mia!" nu va dezamagi, fie ca este vorba de Meryl Streep si Julie Waters, care isi pun amprenta pe "Dancing Queen", fie ca Pierce Brosnan si Meryl Streep interpreteaza "SOS" sau ca toate personajele danseaza pe "Voulez-Vous".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod