"Pot ajuta?", un program de spijinire a tinerilor

12 Mai 2009
Facebook Twitter Comenteaza


"Pot ajuta?", initiativa aflata in 2009 la cea de-a patra editie consecutiva, este un programul national, deschis tinerilor cu varsta cuprinsa intre 8 si 18 ani cu performante deosebite in sport sau arta. Acestia pot aplica in cadrul programului in perioada 4 mai – 12 iunie. Anul acesta, MOL Romania va oferi 40.000 EUR pentru tinerii sportivi si 20.000 EUR pentru tinerii artisti.

Pentru a obtine o sponsorizare in cadrul programului MOL "Pot ajuta?", tinerii pot aplica atat individual, cat si impreuna cu echipa din care fac parte.
Detaliile programului se gasesc pe site-ul www.molromania.ro sau www.pentrucomunitate.ro incepand cu 4 mai.

"Am hotarat sa continuam programul "Pot ajuta?" chiar si in aceste conditii economice pentru ca programele de responsabilitate sociala si in special sprijinirea talentelor constituie parte integranta a strategiei noastre care urmeaza principiile dezvoltarii durabile. Credem cu tarie in faptul ca tinerii reprezinta viitorul iar investitiile in viitor dau roade. Asa cum in strategiile noastre de business gandim in perspectiva, credem ca acelasi principiu trebuie aplicat si in privinta tinerilor talentati, care trebuie sustinuti in cladirea propriului viitor ", declara Zsolt Szalay, Country Chairman MOL Romania.
 

In cadrul primelor trei editii au fost sprijiniti financiar 217 de sportivi individuali, echipe, tineri artisti si trupe artistice din toata tara, valoarea sponsorizarilor acordate pana acum fiind de 140.000 de euro.

Anul acesta, aplicatiile vor fi selectate de doua jurii de specialitate, pentru sport si, respectiv, arta. Presedintele juriului de sport este Violeta Beclea-Szekely, fosta campioana la atletism, doctor in sport, iar pentru cel de arta organistul Erich Turk, doctor in muzica.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod