Plita gas on glass de la Zanussi – pentru un plus de eleganta si relaxare in bucatarie

Gatitul poate fi una dintre activitatile casnice cele mai relaxante, daca utilizezi electrocasnicele potrivite. Iti ofera ocazia sa-ti folosesti creativitatea si sa-i faci fericiti pe cei dragi, deopotriva. Pentru a pune in valoare arta gatitului, fara batai de cap suplimentare, Zanussi a creat plita gas on glass. Datorita suprafetei de sticla usor de curatat, petele de grasime nu mai reprezinta o grija pentru tine. In plus, plita este dotata si cu un sistem de siguranta gandit pentru intreaga familie.

Gatitul poate fi una dintre activitatile casnice cele mai relaxante, daca utilizezi electrocasnicele potrivite. Iti ofera ocazia sa-ti folosesti creativitatea si sa-i faci fericiti pe cei dragi, deopotriva. Pentru a pune in valoare arta gatitului, fara batai de cap suplimentare, Zanussi a creat plita gas on glass.

Datorita suprafetei de sticla usor de curatat, petele de grasime nu mai reprezinta o grija pentru tine. In plus, plita este dotata si cu un sistem de siguranta gandit pentru intreaga familie.

Usor de curatat

Gatitul in sine te deconecteaza si te relaxeaza.

Ceea ce se intampla dupa, insa, iti da batai de cap? Zanussi a prevazut si contracarat efectele „secundare” ale gatitului, prin crearea unei plite cu suprafata de sticla, usor de curatat si intretinut. Nu mai trebuie, asadar, sa te chinui sa elimini grasimea care se imprastie dupa ce prajesti cartofii sau pestele. Este suficient sa folosesti o carpa umeda, pentru ca totul sa ramana impecabil. Economisesti astfel timp si energie, pe care le poti fructifica alaturi de cei dragi.

Suporturile emailate pentru vase ale plitei Zanussi au fost si ele proiectate pentru a-ti veni in ajutor.

Avand o suprafata neteda, acestea permit curatarea instanta, chiar si cu o simpla laveta uscata. Nu vei avea surpriza murdariei ascunse, care devine imposibil de eliminat.

In plus, inteligent conceputa, plita gas on glass de la Zanussi are un design elegant, care se potriveste perfect in orice bucatarie. Culoarea neagra iti pune in valoare mobilierul si arata bine in orice combinatie. Mai mult decat atat, plita este dotata cu un panou de comanda frontal, ergonomic, care asigura o vizibilitate crescuta si butoane usor accesibile.

Siguranta sporita

Si pentru ca siguranta este la fel de importanta ca orice alt aspect, plita gas on glass de la Zanussi a fost prevazuta cu un dispozitiv special, care te tine departe de surprizele neplacute.

Acesta permite oprirea automata a gazului, in situatia in care flacara se stinge accidental, evitandu-se astfel scurgerile de gaze si riscul de incendiu sau de explozie. Poti folosi relaxata plita, pentru ca tu si familia ta veti fi mereu in siguranta.  

Plita Gas on Glass de la Zanussi ZGG646ITN poate fi gasita in magazinele de specialitate la un pret recomandat de 979 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod