Playboy-ul francez Marcy de Soultrait: "Pippa e iubita mea"

Vicontele Marcy de Soultrait s-a lăudat, în faţa jurnaliştilor prezenţi la aniversarea fratelui său mai mare, Arthur, că Pippa Middleton e iubita sa.

Vicontele Marcy de Soultrait s-a lăudat, în faţa jurnaliştilor prezenţi la aniversarea fratelui său mai mare, Arthur, că Pippa Middleton e iubita sa.

Aflată lângă el, sora lui Kate Middleton şi cumnata lui William nu a răspuns decât râzând. Câteva ore mai târziu a fost surprinsă de ziarişti sărutându-se cu alt băiat, cu care a şi plecat de la petrecere.

Prezentă la petrecerea extravagantă a vicontelui Marcy De Soultrait la Paris, Pippa Middleton a provocat un adevărat scandal atunci când, a doua zi, în timp ce era condusă la gară, unul dintre prietenii săi a ameninţat un jurnalist cu un pistol, despre care toţi cei implicaţi susţin că era fals, anunță site-ul realitatea.net.

Marcy şi Pippa au apărut împreună la emisiunea "Le Petit Journal" de la postul de televiziune francez Canal+. Cei doi au fost filmaţi la petrecere şi Pippa poate fi văzută salutând jurnaliştii şi apoi aplecându-se către Marcy de Soultrait atunci când începe o melodie nouă pentru a-i spune că a e o melodie din filmul Drive. Atunci când de Soultrait încearcă să o facă să spună cum îi place petrecerea, Pippa spune că nu o deranjează să facă poze, dar că ar prefera să nu vorbească în faţa camerelor şi a jurnaliştilor.

Cotidianul britanic Daily Mail, citat de site-ul realitatea.net, scrie că ea a fost văzută sărutându-se cu un alt băiat, Antoine de Tavernost, fiul patronului televiziunii M6, cu care a şi plecat de la petrecere ţinându-se de mână.

Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Aprilie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod