Placido Domingo are nevoie de operatie

de Ileana Voicu Ghinea, 23 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Placido Domingo are nevoie de operatie

Din cauza unor dureri resimtite la nivel abdominal in timpul concertelor sustinute la Tokyo, tenorul va fi supus unei interventii chirurgicale, anunta Mediafax. Aceasta masura va atrage dupa sine si o pauza de aproximativ 6 saptamani, pentru artist.

In varsta de 69 de ani si posesor al uneia dintre cele mai bune voci masculine din istoria muzicii de opera, Placido Domingo a fost nevoit sa se retraga astfel din opera "Tamerlano", de Georg Friedrich Handel, in care ar fi trebuit sa interpreteze rolul Bajazet, pe scena operei Covent Garden din Londra, pe 5, 8, 11, 15 si 20 martie.

"Dupa ce a acuzat o stare de disconfort si dureri abdominale timp de o saptamana, in timpul concertelor de la Tokyo, Placido Domingo a hotarat sa se intoarca la New York pentru un set complet de analize medicale", se afirma in comunicatul emis de Royal Opera House din Londra.

Potrivit agentului sau de presa, Nancy Seltzer, medicii tenorului spaniol au hotarat ca acesta are nevoie de "o interventie chirurgicala preventiva".

"Dupa operatie, medicii vor sti mai multe si vor putea sa spuna cand va reveni Placido Domingo pe scena, pentru a-si relua seria de concerte programate.
Speram ca va putea face acest lucru peste sase saptamani"
, se afirma in acelasi comunicat, citat de Mediafax.

Potrivit publicatiei New York Times, Nancy Seltzer a refuzat sa explice natura acestei interventii chirurgicale, declarand doar ca ea va fi efectuata intr-o clinica din New York.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod