Paula Seling si Ovi se pregatesc pentru Eurovision

de Ileana Voicu Ghinea, 23 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Paula Seling si Ovi se pregatesc pentru Eurovision

Artistii Paula Seling si Ovi se pregatesc pentru Eurovision 2010. Cei doi vor participa cu piesa "Playing with fire", producatorul piesei fiind Simen Eriksud, revelatia top-urilor scandinave in 2009.

Ovi va reprezenta de data aceasta la Eurovision Romania, el participand si anul trecut pentru Norvegia, tara care va gazdui editia de anul acesta.
Paula este foarte entuziasmta de noua sa colaborare: "Sunt foarte incantata de colaborarea cu Ovi si cred ca 'duelul' muzical intre noi doi poate crea momente speciale pe scena Eurovision.
Imi place vocea lui Ovi, mi se pare ca are o personalitate muzicala deosebita, ca stie ce face si ca are multa determinare. Piesa 'Playing with fire' este excelenta si ne ofera posibilitatea sa ne punem in valoare studiile muzicale pe care le-am aprofundat atatia ani. Doua voci, doi pianisti, un Eurovision..."


Paula si Ovi vor sustine un turneu de promovare pentru finala din 6 martie, turneu care va include urmatoarele orase: Sibiu, Timisoara, Oradea, Cluj Napoca, Targu Mures, Bistrita.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod