Pippa Middleton și Prințul Harry, poveste de dragoste secretă?

Speculațiile legate de o posibilă poveste de dragoste între Pippa Middleton și Prințul Harry, apărute inițial la nunta Ducelui și Ducesei de Cambridge, s-ar putea dovedi reale, dacă este să dăm crezare declarațiilor făcute de o sursă pentru revista OK!, se arată într-un articol apărut pe site-ul Sheknows.com.
Potrivit acestuia, o sursă a declarat pentru revista menționată că sora ducesei de Cambridge și fratele prințului William sunt protagoniștii unei "povești de dragoste secrete" de mai multe luni, deși pasiunea dintre ei datează de câțiva ani, relatează publicaţia menţionată de Agerpres.

Sursa a adăugat că, deși Pippa și Harry se cunoșteau încă din timpul în care Will o curta pe Kate, "scânteia a izbucnit" la nunta regală, atunci când Pippa și Harry nu și-au putut ține mâinile departe unul de altul.

"Kate a mers pentru a-și verifica machiajul și i-a surprins giugiulindu-se în baie!", a povestit aceeași sursă.

"A existat întotdeauna o tensiune sexuală între ei, chiar și atunci când aveau relații cu alte persoane"
, a explicat sursa.
Potrivit acesteia, la prima întâlnire, Harry "ar fi aprins lumânări și i-ar fi pus muzică soft, despre care a crezut că i-ar plăcea, gen Adele, Ellie Goulding, Bruno Mars. Au băut vin și au mâncat paste carbonara, pregătite de el", a mai spus persoana respectivă pentru revista OK!


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod