Irka shoes, un nou brand de incaltaminte in peisajul bucurestean

Femeia isi etaleaza frumusetea piciorului cu un pantof cu toc, iar daca vrea sa il imbrace frumos, atunci opteaza pentru cizme elegante. Irka Shoes este un brand nou in Bucuresti, destinat femeilor care vor sa afiseze un look modern si in acelasi timp foarte distins.
 
Cine este IRKA SHOES? "Mi-am creat propriul brand in anul 2011, la inceput produceam pe plan local. Inca din primul an lucrarile mele au fost apreciate international in tari ca Rusia, Spania, Portugalia, Ucraina, Grecia, Anglia, Israel, Germania. Moda este ceva schimbator si din acest motiv Irka Shoes in fiecare sezon vine cu ceva inovativ si exclusivist. Am obisnuit clientii cu modelele unicat din piele naturala importata din Italia, cu diverse imprimeuri. In orice model pe care il creez incerc sa scot in evidenta feminitatea si eleganta piciorului. Designul este foarte divers si de la colectie la colectie, pot cocheta atat cu figuri geometrice, pana la accesorii neobisnuite.

Fiecare pereche are o poveste”, spune Irina Calancea, creatoarea brand-ului Irka Shoes.
 
Ideea a venit in anul 2011, iar prima perecehe a fost a Tatianei…
 
Ideea mi-a venit in 2011, am cercetat piata foarte mult doarece imi doream ceva deosebit, de calitate, care sa ma inspire. Sunt, la randul meu, o consumatoare inraita de incaltaminte,  iar acum mi-am regasit placerea si activitatea propriu -zisa.  Am invatat tot mai mult, iar de la o simpla consumatoare am devenit antreprenoare si designer de incaltaminte. Prima pereche a fost de culoare bej si din piele intoarsa,  adresata unei cliente pe nume Tatiana. Eram in culmea fericirii cand a incaltat-o! A spus ca este ceea ce si-a dorit. Atunci am realizat pe deplin satisfactia de a confectiona incaltaminte la comanda.”
 
Colectiile Irka Shoes din acest an si cele pentru anul viitor…
 
Colectiile mele sunt foarte pozitive, colorate, nu prea accept sa folosesc negru , deoarece negru putem cumpara de oriunde.
Eu ofer modele moderne, care sa ne scoata din anonimat. Fiecare pereche este unica in felul sau, iar eu folosesc culorii vii, texturi, imprimeuri, un design aparte si consider ca toate clientele mele merita sa iasa in evidenta si sa fie admirate
".

Colectia din primavara lui 2016 este deja gandita. Va fi o colectie eleganta de seara pentru ocazii speciale, iar culorile vor fi marsala, gri argintiu, negru, alb, nude si nenumarate culori clasice, pe care le poti foarte usor asorta la orice eveniment. Colectiile acestui an sunt   „Colors by Irka”-  O explozie de culori menita sa ne ofere o stare de spirit extraordinara, plina de energie pozitiva .

“Dor de Tricolor”, o colectie in care designerul arata ca iubeste ambele tari, si R. Moldova si Romania. "De fiecare data cand ma aflu intr-una din acestea simt dorul fata de cealalta. Ceea ce ne uneste sunt culorile drapelului, pe care le-am transpus in colectia noua.

Stiu ca multe dintre voi sunteti plecate in strainatate si aveti un gust amar si un dor nebun de tara, casa, familie si prieteni . Cu siguranta orice pereche din aceasta colectie va va indulci dorul de plai natal."

O alta colectie este cea inspirata din  lumea misterioasa a Amazonului, in care veti descoperi jocuri de printuri şi piele, diverse elemente in armonie cu tendintele acestui sezon, stil si feminitate, combinatii de culori si forme, un suflu nou si multă inspiratie.  O colectie care aduce  pe podiumul tendintelor printul de reptila si pielea naturala.

Cizme care acopera discret genunchiul, sau botine, ce inspira seductie si putere, completează perfect noua gama de incaltaminte by Irka Shoes. Culori de maro, negru, gri, kaki, combinatii “color block” se regasesc armonios in modelel semnate de Irina Calancea. Creata special pentru diverse ocazii, stiluri si temperamente, noua colectie imblanzeste spirtul faunei din jurul celui mai aventuros rau din lume si o prezinta in cele mai inedite incaltari.

Pentru un strop de originalitate, Irka a optat prin adaugarea unor elemente care sa participe la conceperea unor perechi de cizme sau botine cu adevarat unice - sireturi, franjuri, sau aplicatii metalice. Nu in ultimul rand colectia  „Take me Home” , care pune in valoare  femeia rebela, superba, eleganta si plina de feminitate in orice moment al zilei.” Colectiile Irka Shoes sunt prezente in magazinul Hellen Cocept Store ( strada Geirge Enescu, nr. 8A).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod