Pin-Up Girls schimbă 16 costume şi cântă în Centrul Vechi!

7 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Pin-Up Girls schimbă 16 costume şi cântă în Centrul Vechi!
Silvia Stancu şi Angi Mureşanu, cele două soliste din trupa Pin-Up Girls, vor susţine mâine seară un concert cu totul special în pub-ul The Barrel din Centrul Vechi al Bucureştiului.
În cadrul seriei săptămânale de petreceri “Let’s go retro”, cantaretele au pregătit un show cu ţinute speciale, decoruri şi un playlist de senzaţie, astfel încât bucureştenii să intre în atmosfera anilor 60.

Cele două artiste vor schimba nu mai puţin de 16 ţinute, transformând recitalul într-unul din cele mai elaborate la nivel de club.
Având la activ ani buni de balet şi dans profesionist, Silvia şi Angi vor începe concertul dansând tango, pentru ca apoi să schimbe repertoriul şi, odată cu acesta, şi costumele de scenă.

Vor apărea în faţa publicului în body-uri cu extensii de voal, cu blănuri şi accesorii precum evantaie de pene, umbrele cu dantelă, totul într-un decor de Cabaret.

Fetele de la Pin-Up Girls vor interpreta hituri celebre de altă dată, dar şi din prezent, semnate Amy Winehouse sau Gabriela Cilmi.
Celebrul hit “Rehab” al lui Amy Winehouse devine, poate, cea mai bună interpretare a unui artist român, timbrul vocal al Silviei apropiindu-se foarte mult de cel al regretatei vedete britanice.

Bucureştenii care vor să petreaca în stil retro sunt aşteptaţi miercuri seară, începând cu orele 22.00, în Pub The Barrel (Str. Smârdan 27) din Centru Vechi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod