Cori Grămescu îşi poate pierde vocea

7 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Cori Grămescu îşi poate pierde vocea

Urmează o perioadă dificilă pentru Cori Grămescu, care se luptă acum pentru a-şi salva vocea. Cel mai cunoscut antrenor de fitness din România suferă de ani buni de o afecţiune a corzilor vocale, cauzată de nişte noduli, iar starea de sănătate s-a înrăutăţit în ultima perioadă.

În urma unor examinări medicale amănunţite, Cori a fost sfătuită de specialişti să nu mai vorbească o lună de zile şi să urmeze un tratament complex, asta pentru a preîntâmpina o eventuală intervenţie chirurgicală.

Cori Grămescu ţine să facă aceste probleme de sănătate publice, întrucât sunt mulţi cei care spun că vocea ei mai groasă se datorează fumatului sau suplimentelor anabolizante.

„M-am lăsat de fumat în urmă cu câţiva ani şi stilul meu de viaţă este unul foarte sănătos, bazându-se mult pe mâncare naturală, pe vitamine şi minerale. Pentru că predau 7-8 ore pe zi în faţa a sute de femei şi trebuie să vorbesc tare tot timpul am suprasolicitat corzile vocale şi s-au format astfel nişte noduli extrem de periculoşi”, declară Cori.

„Voi profita de vacanţa de iarnă pentru a lua repaosul vocal recomandat de medici, astfel încât activitatea la sală să nu fie afectată. Medicii mi-au indicat repaos vocal total, aşa că o să am un carneţel după mine tot timpul. Cel care se va bucura cel mai tare va fi iubitul meu. În sfârşit va fi el cel care va putea să vorbească şi să nu fie întrerupt”
, continuă Cori Grămescu.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod