Pierre Casiraghi se însoară

Fiul cel mic al prinţesei Caroline de Monaco se va căsători cu iubita sa, italianca Beatrice Borromeo, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii civile care va avea loc în principatul monegasc, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.
Pierre Casiraghi, în vârstă de 27 de ani, se va căsători cu aristocrata italiană Beatrice Borromeo sâmbătă, în cadrul unei ceremonii civile, ce va avea loc în Palatul Roz din Monaco. Ceremonia religioasă va avea loc o săptămână mai târziu, în Italia.

Evenimentul din Monaco va include şi un garden-party organizat de unchiul lui Pierre Casiraghi prinţul Albert al II-lea de Monaco.

Potrivit site-ului voici.fr., citat de agenţia Mediafax, la eveniment vor participa aproximativ 700 de persoane, care vor avea ocazia de a asista la spectacole de dansuri folclorice şi concerte, dar şi să participe la o partidă de petanque, un sport specific sudului Franţei.

Ceremonia religioasă va fi organizată peste o săptămână, pe una dintre Insulele Borromee, deţinută de familia miresei, pe Lacul Maggiore din nordul Italiei.

Pierre Casiraghi este fiul cel mic al prinţesei Caroline de Monaco şi nepot al celebrei actriţe Grace Kelly.
El ocupă în prezent locul al şaptelea în ordinea de succesiune la tronul principatului de Monaco.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod