Personaje animate la MTV

Facebook Twitter Comenteaza
Personaje animate la MTV

In weekend-ul 31 mai–1 iunie, MTV isi regaseste latura copilareasca, difuzand timp de doua zile un maraton al comediilor animate realizate de postul de televiziune. Aventurierii Chico si Guapo, sarcastica Daria sau naivii caini din "Where My Dogs At?" sunt doar cateva din personajele de desene animate care vor anima "copilul MTV".

Sambata, 31 mai, si duminica, 1 iunie, MTV incepe maratonul cu show-ul "Chico and Guapo", prezentandu-i pe cei doi ametiti, care au nimerit la Hollywood in cautare de distractie.
Fiind emigranti mexicani, incredibil de lenesi si de sarcastici, ajung spalatori de podele intr-un studio de inregistrari. Insa acest lucru nu ii impiedica sa faca haz de toate vedetele care le ies in cale. Distractia continua alaturi de cainii zapaciti din comedia animata "Where My Dogs At?", care cutreiera strazile celebrului oras, povestind tot ce au aflat si au vazut in cetatea filmului.

Daria, personajul din serialul animat care ii poarta numele, vine in weekendul special MTV tuturor celor cu suflet de copil cu peripetiile ei din timpul liceului.
Impreuna cu prietena ei cea mai buna, Daria traverseaza perioada cea mai grea din viata unui adolescent, tratand orice subiect sau persoana cu sarcasmul ei obisnuit.  

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod